Cumartesi, Nisan 23, 2011

Başıbüyük acımadı


ACIBADEMSPOR: 1 BAŞIBÜYÜKSPOR: 3
Acıbadem, Aziz Nesin'in unutulmaz romanı "Gol Kralı"'nda İstanbul'un iki ezeli rakip takımından biridir. Tozkoparan ile Sait Hopsait'i transfer edebilmek için girdiği rekabet çevresinde usta yazar, futbol dünyamızı hicveder.
İşte bu Acıbadem, İstanbul 2.Amatör Küme karşılaşmasında Başıbüyük karşısına çıktı bugün Spor Akademisi Stadı'nda. Sakat ve cezalı durumda bulunan 4 oyuncusundan yoksun olan Acıbadem, karşısında güçlü bir Başıbüyük bulunca karşılaşmadan 3-1 yenik ayrıldı.
Karşılaşmada genelde üstün olan taraf Kırmızı-Sarı'lı Başıbüyük takımı idi. 31.dakikada Uğur, karşı karşıya kaldığı pozisyonda Acıbadem kalecisi Erdi'nin üzerinden aşırdığı vuruş ile takımını öne geçirdi.


Başıbüyük penaltı kaçırdı
38.dakikada, benzer bir pozisyonda Erdi bu kez Uğur'u düşürünce hakem Ali Çay penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Uğur'un sol alt köşeye bıraktığı topu Erdi uzanarak dışarı çelmeyi başardı. İlk yarı bu şekilde sona erdi.


Uğur bir kez daha Erdi'yi geçti
İkinci yarının ilk dakikasında artık klasik haline gelen bir Uğur-Erdi karşılaşması izledi seyirciler. Uğur bu kez Erdi'yi geçerek topu kaleye yuvarlayınca Başıbüyük iki fark ile öne geçti. 57.dakikada Başıbüyük'den Bülent, Salih'e arkadan yaptığı faul sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Acıbadem de penaltı kazandı
77.dakikada bu kez Acıbadem penaltı atışı kazandı.Salih'in ceza sahasına kestiği top savunmada Mustafa'nın eline çarpınca hakem Çay tekrar beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullanan Onur skoru 2-1'e getirdi.
85.dakikada Acıbadem'den Mustafa hakeme itirazları sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Hemen ardından gelişen pozisyonda Fikret düzgün bir vuruş ile maçın sonucunu ilan etti : 3-1

STAT: Spor Akademisi
HAKEMLER: Ali Çay, Uğur İnanmaz, Hasan Piraz
ACIBADEMSPOR: Erdi, Erhan, Hasan, Onur, Emrah, Erkal, Semih, Kaan (71' Cihan), Barış (51' Ali), Salih, İlker (46' Salih)
TEKNİK SORUMLU: Tayfun İpek
BAŞIBÜYÜKSPOR: Murat, Emre, Mustafa, Bülent, Fırat, Tayfun, Uğur (90' Fatih), Ömer, Hasan (60' Fikret), Burak, Sadık (82' İlker)
TEKNİK SORUMLU: Adem Karataş
GOLLER: Onur 77' // Uğur 31' ve 46', Fikret 86'
KIRMIZI KARTLAR: Mustafa (Acıbadem) / Bülent (Başıbüyük) 


HABER&FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maçtan burada kullanamadığımız fotoğrafları daha sonra "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" facebook grubunda bulabilirsiniz.
http://www.facebook.com/pages/Erdemin-Amat%C3%B6r-Futbol-Foto%C4%9Fraflar%C4%B1/182869105064458

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.