Pazartesi, Nisan 25, 2011

Yahya Kemal İY'de Koray Yıldız dönemi



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yahya Kemal İdman Yurdu'nda teknik direktörlüğe, bir süredir U19 takımını çalıştıran Koray Yıldız getirildi.


Spor Akademisi mezunu olan 32 yaşındaki çalıştırıcı daha önce Ayazağaspor alt yapısında görev almıştı. Yıldız, kendisine bu şansı veren Yahya Kemal İdman Yurdu yönetimine teşekkür ederken, Siyah-Beyazlılar'ı hak ettikleri yere taşımaya çalışacağını söyledi.


HABER: EFKAN BUCAK

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli kardeşim başarılı olacaktır.Koray hocanın kariyeri orta,da kendisini tebrik ederim,

Muzaffer ACAR

Adsız dedi ki...

Muzaffer denilen arkadaş sanırım futbol arenasının bi köşeninde kalmış..snaırım...Koray arkadşaın futbol kariyerinden bahsetmiş....nerde kariyer yapmış ki...bu iş okumayla olmuyor...nerde futbol oynamış....nerde hocalık yapmış..nerde a tkaım seviyesind etkaım çalıştırmış...İyi İnsan olabilir ama bu iş iyi adamlıkla olmuyor...hele yahya kemal gibi futbolu çok bilmiş kişilerin içinde snaırım uzaktan kumand aile yönetilir.....

Adsız dedi ki...

Değerli kardeşim

Benim adım denilen değil,Muzaffer ACAR bu kulupte yöneticilik yapmaktayım.Koray hoca uzun zamandır takip ettiğimiz başarılı ve önemli altyapı kültürü olan bu işin ilmini yapan bir kardeşimizdir.Bizim kulup,te hiç bir hoca uzaktan kumanda ile yönetilmez.Bizde bugüne kadar görev yapmış insanları şaibe altında bırakıyorsun,biz çok kariyerli ,çok büyük güzide takımlarımızda futbol oynamış hocalarımızı,da göreve getirdik,fakat bu seneki tercihimizi Koray hoca,dan yana kullandık.

Sevgilerimle isimsiz kardeşim,

Muzaffer ACAR

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.