Salı, Nisan 26, 2011

İyi oynayan 'Kazan'dı



KAZAN BELEDİYESPOR: 2 PURSAKLAR BELEDİYESPOR: 1
2010-2011sezonunu Amatör Süper Lig ikincisi olarak tamamlayan Kazan Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig baraj müsabakasında Pursaklar Belediyespor’u Abdullah ve Erdi’nin golleriyle 2–1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Pursaklar Belediyespor'un golü ise 30. Dakikada Sefa’dan geldi. 


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Başkent Ankara’yı temsil edecek olan Kazan Belediyespor’da BAL’a yükselmenin sevinci ve coşkusu yaşanırken, Kazan Belediyespor Teknik Direktörü Metin Ekim, çok başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Disiplinli ve azimli bir çalışmanın meyvesini aldıklarını vurgulayan başarılı hoca bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başta takımı her yönüyle destekleyen Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk olmak üzere tüm kulüp yöneticileri, çalışanlar ve sporcuların göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.


Ekim, “Kazan Belediyespor olarak oldukça başarılı bir sezon yaşadık. Emeğimizin karşılığını da Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek aldık. Önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Ankara’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Takımın başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Ankara Süper Amatör Lig şampiyonu Jandarmagücü de doğrudan BAL'a yükseldi.


HABER-FOTOĞRAF: CEVAT UĞRAŞ
Anayurt Gazetesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.