Perşembe, Mayıs 01, 2008

Çerkezköy'den şok veda

ÇERKEZKÖY BLD.SPOR: 2 KÖSEKÖY BLD: 2 (2-3 UZ)

Mavi-Kırmızılı Tekirdağ şampiyonu iki defa öne geçti ancak 90 artıda gelen gole engel olamadı ve uzatmada elendi. Kalecisinin ilk goldeki inanılmaz hatası; defansın araya atılan her topta çaresiz kalması yenilgide önemli etkendi. Kocaeli Köseköy Belediyespor ise inanılmaz soğukkanlı olup; telaş yapmadan oynadı uzatmada turu kaptı.

STAT: Vefa
ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: İsmail ? Kemal * (dk 61 Resul *) Sefer ** Ercan * Hasan * Cem * Elvan ** Orhan * (dk 74 Fatih**) Erçağ *** Alparslan * (dk 105 Sevgin *) Bora ***
KÖSEKÖY BELEDİYESPOR: Gökhan ** Mehmet ** (dk 89 Mustafa Serdar *) H.Kerem** Mücahit *** Ekrem ** O.Burak ** Serdar ** Metin** (dk 52 Emrah **) Ömer **** M.Zafer ** (dk 65 Oğuzhan**) Mustafa Altıntaş ***
GOLLER: Sefer (12), Erçağ (84) / Ömer (27 pen ve 103) Mustafa Altıntaş (90+3)
SARI KART: Kemal (Çerkezköy)

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Oyuna iyi başlayan Trakya temsilcisi Çerkezköy Belediyespor (fotoğraflarda beyaz formalı takım) henüz 12. dakikada kazanılan serbest vuruşta kaptan Sefer’in güzel plasesi ile 1-0 öne geçti.
Rakip kaleye az gelen Köseköy takımı 26’da eşitliği sağladı. Kaleci İsmail inanılmaz bir hata sonucu ayağındaki topu rakibe verip daha sonrada bu oyuncuya temasta bulununca hakem pozisyona biraz uzak da olsa penaltıyı verdi. Atışı kullanan Ömer beraberliği sağladı: 1-1.
Bu şok golle oyun disiplininden kopan Çerkezköy Bld. fazla bir varlık gösteremeden devreyi beraberlikle tamamladı.
İkinci yarıda da pozisyon bulmak için uğraşan Çerkezköy Bld takımı aradığı gole 84’te Erçağ'ın akıl dolu plasesiyle ulaştı: 2-1.
Herkes maçın bittiğini sanıp stadı terketmeye hazırlanırken 90+3’te defansın arasına
çok iyi sızan Mustafa Altıntaş kaleci İsmail’le karşı karşıya kalınca affetmedi: 2-2


Uzatma bölümlerinde sahada daha diri kalan Köseköy takımı yine defansın hatasını affetmeyerek 103’te Ömer’le galibiyete ulaştı: 2-3.
Golden sonra rakibinin üstüne şuursuzca gelen Çerkezköy Bld; Erçağ'ın bir vuruşunu kalecinin iyi çıkarması dışında net pozisyon bulamazken, Köseköy takımı bilhassa golden sonra birçok müsait durumdan yararlanamadı. Ve karşılaşmada 3-2 Körfez temsilcisinin üstünlüğü ile tamamlandı.

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...