İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup'ta şampiyonluğu daha önceden garantileyen Ümraniye Hekimbaşıspor, hafta sonu oynadığı Ferahspor maçı öncesi şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Dudullu Stadı'ndaki maça yeşil siyahlı ekibin yönetimi ve taraftarı da katıldı. Kulüp Başkanı Nazım Yılmaz, "Ümraniye ilçesi çok güzel bir sezon geçiriyor. Biz büyük bir farkla şampiyonluğumuzu ilan ettik. Komşu mahallemizin güzide ekibi İnkılapspor da 3. Lig'e yükseldi. Bu vesile ile onları da tebrik ediyorum. Bu sezon şampiyonluğa oynayacak iddialı bir kadro kurmuştuk. Sağ olsun futbolcularımız ve teknik heyetimiz yüzümüzü kara çıkarmadı. Vüsal Memedov hocamıza, tüm antrenör ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. İnşallah gelecek sezon 1. Amatör Lig'de de şampiyonluğu hedefliyoruz" dedi.
Hekimbaşıspor oynadığı 17 maçta 16 galibiyet alırken 65 gol attı, 15 gol yedi. Ümraniye temsilcisi ligin son maçında, bu sezon kendisini yenebilen tek takım olan Maltepe Kültürspor'a konuk olacak.
Haber: Efkan Bucak
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder