İstanbul 2.Amatör Lig'de sıralamada 2 ve 3.sırada yer alan takımların 1.Amatör Lig yolundaki Play-Off maçları devam ediyor.
Bu kapsamda bugün ( Pazar ) Alemdağ Stadında Saat 18.00'de başlayacak müsabakada Göztepe Hilalspor ile karşı karşıya gelecek olan Anadolu Kavağıspor maça artık hazır.
Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Fatih Girit karşılaşmadan galibiyet beklediklerine vurgu yaparken, "Bu sezonun bizim için anlamının büyük olduğunu birçok kez açıklamış, paylaşmıştık. Bu sebeple İstanbul 1.Amatör Lige çıkma yolunda önümüzde iki Play-Off maçı var. Bunlardan ilkinde Göztepe Hilalspor ile oynayacağız. Galip geldiğimiz anda bu kez rakibimiz final maçında Sanayi Mahallesi Sk olacak. Takım olarak maça hazırız, futbolcu kardeşlerimizde sezona mutlu bir nokta koyma niyetinde. İnşallah kazanan taraf biz olacağız " şeklinde konuştu.
TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ
1 yorum:
Maç sonunda galip gelen takımın rakibi Şenlik Gençlerbirliği Spor olacaktır.
Yorum Gönder