Son olarak İstanbul Süper Amatör Lig'de 25 Çatspor'u çalıştıran Celil Demir, kariyerinde yeni bir sayfa açtığını yeni sezona yeni bir kulüpte gireceğini söyledi.
Son 6 sezonunu 25 Çatspor'da geçiren Demir, bu kulübü kısa sürede önce 2. Amatör ardından 1. Amatör Lig şampiyonu yapmış, Süper Amatör'deki ilk sezonunda da başarılı sonuçlara imza atmıştı.
Daha önce Yeni Özkartalspor ve Sultangazi Esentepespor'da da görev yapan başarılı teknik adam "6 senedir çatısı altında bulunduğum, çok güzel anılar, başarılar, dostluklar biriktirdiğim İstanbul 25 Çatspor'a bu sezon veda ettim. Bilgi ve birikimlerimi gelecek sezondan itibaren başka bir kulüpte değerlendirmek istiyorum. Görüşme yaptığım kulüpler var ancak henüz bir yerle anlaşmış değilim" dedi.
Haber: Efkan Bucak
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder