Salı, Kasım 28, 2023

Zirvenin yeni sahibi Damlaspor



İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Damlaspor sahasında, ilk 5 maçını kazanan ve haftaya lider giren Akşemsettin Parsellerspor'u 3-2 yenerek zirvenin yeni sahibi oldu.

Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'ndaki maçı Deniz Dilşen yönetti. Damlaspor Muhammed Ayhan'ın direkt kornerden attığı golle 1-0 öne geçerken konuk takım pozisyonda faul olduğu gerekçesiyle uzun süre itirazda bulundu. Ömercan Davutoğlu'nun asistinde Muhammed Emin Gültekin durumu 2-0 yaptı. Parsellerspor Mert Yanık'ın kullandığı köşe vuruşunda Deniz Balaman'ın kafasıyla farkı bire indirdi.

Damlaspor frikik pozisyonu sonrası Ömercan'ın asistinde Muhammed'la skoru 3-1 yaptı. İlk yarı 3-1 bitti.

İkinci yarıda Konuk takım Nimo'nun penaltıdan golüyle farkı bire indirse de maç 3-2 bitti.
Bu arada Parsellerspor maçta Mert Yanık'la bir penaltıdan faydalanamadı, kaleci Hakan gole izin vermedi.

Damlaspor'un ilk golüne kadar başa baş giden maçta sonraki bölümde Parsellerspor topa daha çok hakim oldu, daha etkili göründü. Damlaspor ise kontrataklarla çok tehlik yarattı. Sarı siyahlı ekip ikinci yarıda önemli fırsatları kaçırdı. Bununla beraber Parsellerspor da beraberliği getirebilecek pozisyonları buldu. 

Mücadele 3-2 sona erdi.

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...