Cumartesi, Eylül 30, 2023

Sefaköy Kartalspor kendini yaktı


Tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'de yer alan Sefaköy Kartalspor,  1.Grup'ta ilk hafta maçında yıllarca BAL'da yer alan Sultangazispor'u konuk etti. Sefaköy ekibi 9 kişi kaldığı maçı 2-0 kaybetti.

Müsabaka öncesi Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı, müsabakayı yöneten hakem triosu ve misafir takım kaptanına çiçek takdim ederek başarılar diledi. Maçı Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel'in yanı sıra kalabalık bir taraftar grubu izledi.

Küçükçekmece Sefaköy Kartal  Stadı'nda  oynanan müsabakayı Berkay Tezel, Fatih Mehmet Alagöz ve Aykut Özçelik hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Sefaköy Kartalspor rakibine  karşı üstün bir oyun sergiledi. Ancak 42. dakikada Sefaköy Kartal'dan Anılcan Yılmaz ikinci sarı kartın sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Devre  0-0 golsüz sona erdi.

İkinci yarıya da Kartalspor iyi başlasa da zaman geçtikçe Sultangazi dengeyi kurmayı başardı. 63'te ev sahibi takımdan Eren Doğan kaleye giden topu elle kestiği için kırmızı kart görürken Sultangazispor penaltı kazandı.Topun başına geçen Sultangazispor’da Mehmet Ünal Holoğlu topu kaleci Özgür'ün sağıdan topu ağlara yollayarak takımın 1-0 öne geçiren golü attı.

Sefaköy Kartalspor sahada 9 kişi kalmasına rağmen gol ve goller için rakip kaleye yüklenirken savuma güvenliğini ikinci plana attı. Sultangazispor’da ikinci yarıda oyuna dahil olan Alican Polat Aksu 81.Dakikada atılan ara pası sonrası kaleci Özgür ile karşı karşıya kaldı, güzel bir vuruşla ve topu ağlara gönderdi ve skoru belirledi: 0-2

Haber: Yılmaz Aktepe / yilmazhaber.com




Sefaköy Kartalspor

Sultangazispor


Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...