Cuma, Eylül 29, 2023

Palas: Bu sezon güzel işler yapacağız


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Denizköşklerspor'un başkan vekili Mert Can Palas yeni sezonda başarı hedeflediklerini belirtirken taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Palas Yerel Futbol'a yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

12 yeni transferimiz var
Sezon öncesinde teknik ekibimizin raporları doğrultusunda 12 tane yeni futbolcu ile anlaşma sağladık. Kulübümüz ve futbolcu kardeşlerimiz için hayırlı olmasını, başarı dolu bir sezon geçirmelerini dileriz. Transferlerimiz devam edecek.

Başarı yakalayacağız
Camia olarak birlik ve beraberlik içerisinde bir bütün olmalıyız. Yeni sezon öncesi tüm taraftarlarımızı maçlarımıza, takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Teknik ekibimiz futbolcularımız taraftarlarımız ile birlik ve beraberlik çerçevesinde bu sezon güzel işler yapacağımıza ve hedeflediğimiz başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.

Adil ve çekişmeli bir lig olsun 
Hakem atamalarının ve hakem kararlarının sahadaki futbolun önüne geçmediği, saha dışından altyapılara, oynanan futboldan tribünlere kadar her alanda futbolumuzun gelişeceği, kavganın değil adil ve çekişmeli bir rekabetin yaşanacağı bir futbol ikliminin sağlanacağı politikalar görmeyi arzu ediyoruz. 

Amatör futbolun marka değerini yukarı taşıyacak, gençlere ve sisteme yatırım yapan ama en önemlisi sadece adaleti sağlayan bakış açısının yanındayız. Yeni sezonun tüm kulüplerimize ve onlara gönül veren binlerce taraftarına şimdiden hayırlı olmasını dilerim."

Haber: Efkan Bucak

1 yorum:

Burak dedi ki...

Büyük başkan M.C.P

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...