Pazar, Kasım 06, 2016

Kuştepeliler 50'nci yılı galibiyetle kutladı

İstanbul Süper Amatör Küme ekiplerinden Kuştepespor, 50'nci yılını taraftarıyla birlikte bütünleşerek galibiyet ve liderlikle kutladı. 

Nurtepe Stadı'nda oynanan mücadele öncesi hafta içi sosyal medyadan yapılan çağrılarak kulak veren Kuştepeliler, mücadeleye ilgi göstererek tribünlerde Kırmızı Siyah bir görüntü oluşturdu. 

1967'de kurulan, 1974'te federe olan Kuştepespor'un kutlamalarına, TFF Yönetim Kurulu üyesi, TASKK Başkanı Ali Düşmez de katıldı. Maç öncesi sahada futbolcular ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektiren Ali Düşmez, centilmence bir müsabaka temennisinde bulundu ve daha sonra tribüne çıkarak taraftarlarla bir araya geldi. Tribünler de Ali Düşmez'in bu jestine kayıtsız kalmadı ve tezahüratlarla karşılık verdi. 



Kutlamalar galibiyetle taçlanırken, taraftara da bu maç için özel bir paragraf açmak gerek. Maç öncesi her iki takımı da alkışlayan Kuştepeliler, maç boyunca mükemmele yakın bir koro performansı sergilediler. Takımın sahadaki oyununa tribünlerde aynı şekilde karşılık veren Kırmızı Siyahlılar, mücadelenin seyir zevkine direkt katkı yaptı. 

50'nci yılın ilk yarısını lider kapatan takımlarıyla maç sonunda galibiyeti kutlayan taraftarlar, "O sene bu sene" diyerek sezon sonu şampiyonluk kupasını Kuştepe göreceklerine inandıklarını vurguladılar. 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER







Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...