Cumartesi, Kasım 26, 2016

'Sinir harbini' Kilyosspor kazandı

İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup'ta lider Kilyosspor ile Bahçelievlerspor'un randevusunda her şey vardı. 90 dakikada yüksek tansiyonda oynanan karşılaşmayı, 3-1 geriden gelen Kilyosspor 5-4 kazanmayı başardı. 

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren yükselen tansiyon, karşılaşma boyunca sürdü. Başka bir deyişle sinir harbi şeklinde geçen mücadelede konsantrasyonunu koruyan takım sahadan üç puanla ayrıldı. Bahçelievlerspor rakibi karşısında öne geçse de bunu koruyamadı ve zorlu mücadeleden puansız ayrıldı. 

Mücadelenin 26'ncı dakikasında Kilyosspor, sağ kanattan savunma arkasına sarkan Dinçer'in attığı golle öne geçti. Konuk ekip 36'da Mehmet Tolga'nın golüyle yanıt verirken, 45'te kaptan Mustafa Yaycı'nın attığı golle öne geçti. Bu golle sahadaki tansiyon tavan yaptı. İki takım oyuncuları arasında yaşanan kısa süreli gerginlik neticesinde mücadelenin hakemi ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

Emniyet gelince başladı
Karşılaşmanın ikinci yarısı emniyet güçlerinin beklenmesinin ardından gecikmeli başladı. Mücadelenin hakemi Furkan Çelik, ilk yarıda golden sonra yaşanan gerginlikte konuk ekipten Mehmet Tolga'ya kırmızı kart göstermediğini belirtmesi üzerine Bahçelievlerspor karara tepki gösterdi. Ancak itirazlar kararı değiştirmedi. 

Farkı ikiye çıkardı
İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte kontraatak bir oyunu benimseyen Bahçelievlerspor, 51'de skor 3-1 yaptı. Savunma arkasına sarkan Mustafa Kıraç, ayakta kalmayı başararak topu filelere yolladı. 54'te ise Dinçer, kornerden arka direğe gelen topu tamamlayarak skoru 3-2'ye getirdi.

İki takım da sayıca eşitlendi
Mücadelenin 62.dakikasında Kilyosspor'da Aziz Can, Mustafa Kıraç'a yaptığı hareket sonrası ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda iki takım da 10 kişi mücadele etti. 

Dinçer ayakta tuttu
Oyuna ikinci yarı dahil olan Yavuzcan, 76'da savunma arkasına sarkarak farkı yeniden ikiye çıkararak skoru 4-2 yaptı. Ancak Kilyosspor'da Dinçer, takımını ayakta tutmaya kararlıydı. Golden bir dakika sonra 77'de Dinçer bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı: 3-4

81'de Yunus'un kullandığı kornere Hakan ön direkte çok iyi kafa vurarak skoru 4-4'e getirdi. Mücadelenin son sözünü ise 90+1'de attığı golle Hasan belirledi ve Kilyosspor sahadan 5-4 galip ayrıldı. 

Bu galibiyetle Kilyosspor 24 puanla liderliğini sürdürürken, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bahçelievlerspor 11 puanda kaldı. 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER











Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...