Pazartesi, Kasım 28, 2016

Piyalepaşadan yakın takibe devam

1.Amatör ligi 7.grupta yer alan Altınovaspor , Yıldıztabya stadında Piyalepaşasporu konuk etti. Her iki takımda 15 puan ile çıktığı maçta galibiyet ile ayrılıp üst sıraları takibe devam anlamında önemli karşılaşma olacağının bilincinde başladı.  Aslında maçın kadrolarına bakıldığında bir taraf tecrübeli oyuncular ile bir taraf ise genç oyuncular ile mücadele edecekti. Karşılaşmanın zevkli olacağı daha başından belli oluyordu.


Maça iki takımda istekli başladı. Konuk ekip ilk anlarda baskı kurmak için rakip alana yüklenmeye başladı. Ancak genç oyunculardan kurulu Altınovaspor , yakaladığı ilk pozisyonda golü buldu. Kendi 18 alanına gelen topu ileriye taşıyan sarı yeşilli ekip , forvetinin hızlı oluşundan yararlanarak rakip kaleye taşıdığı topu kalecinin yanından ağlara gönderdi ve ilk 5 dakikada 1-0 öne geçti.

 


Konuk ekip görünen Piyalepaşa gol sonrası rakip alana daha çok gitmeye başladı. Ancak bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarı 1-0 Altınovaspor galibiyeti ile bitti. İkinci yarıda karşılıklı ataklar yapılıyordu ancak kaleciler gole izin vermiyordu. Piyalepaşaspor teknik ekibi son dakikalara doğru oyuncu değişikliklerini yapmaya başladı ve bununda iyi yöndeki sonucunu gördü. Oyuna dahil olan gole dönük oyuncular pozisyonlarda doğru yerde olunca rakip takım artık pozisyon uzaklaştırmakta zorlanmaya başladı. art arda gelen 2 gol ile Piyalepaşaspor sahadan 3 puanı alan taraf olarak ayrıldı.




Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...