Cumartesi, Kasım 26, 2016

Şile'nin 'Yıldız'ı Bafra'da parladı




İstanbul Süper Amatör Küme 6.grup mücadelesinde İstanbul Bafraspor grup lideri Şile Yıldızspor'u kendi saha ve seyircisi önünde konuk etti. Bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen Şile temsilcisi ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında gol olup yağdı ve karşılaşmadan 4-0'lık skorla galip ayrılarak namağlup liderliğini sürdürdü.

Mücadeleye etkili başlayan konuk ekip Sergie'nin kafa vuruşunda üst direğe takıldı. Şile temsilcisi özellikle kanatlardan Erdi Yeşiltepe ve Murat Açıkel'i kullanarak pozisyonlar aradı ancak Bafraspor defans oyuncuları Kıvanç ve Uğur'u geçemeyince gollük pozisyon bulamadılar.

Oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip 39.dakikada Selim Tataroğlu'nun ceza yayı üzerinden güzel vuruşu ile gole yaklaşsa da top direğin yanından auta çıktı. 42.dakikada rakibinin müdahalesi ile yerde kalan Selim penaltı beklerken mücadelenin hakemi devam kararı verdi ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Futsal stili gol
Konuk ekibin Futsal milli oyuncularından Erdi Yeşiltepe orta sahada kaptığı topla rakip kaleye yöneldi. Futsal mücadelelerinden alışık olduğumuz asist ve gollerine benzer bir atak geliştiren oyuncu yerden sert orta ile Sergei'yi buluşturdu. Arka direkte topla buluşan Sergei topu ağlara gönderdi.

54.dakikada Şile ceza sahasına giren Selim'in sol ayağıyla sert vuruşunda defanstan seken top kaleye yöneldi, tecerübeli file bekçisi Mesut mükemmel refleksle topu çelmeyi başardı.

59.dakikada İstanbul Bafra ceza sahasında Murat Açıkel'in vuruşu konuk ekibi 2-0 öne geçirdi.

Farkı azaltmak isteyen ev sahibi ekip ileri uçta Selim ve Ergün'ün çabaları ile pozisyonlar aradı. Sinan'ın ortasında Ergün'ün kafa vuruşu kaleci Mesut'ta kaldı. 67.dakikada sağ kanattan yapılan ortada Şile Yıldızspor'un başarılı defans oyuncusu Sadık Bayrak karın kısmı ile topu kontrol ederek uzaklaştırdı. Bu pozisyonda ev sahibi ekibin elle oynama itirazları vardı ancak mücadele devam etti.

79.dakikada ani gelişem konuk ekip atağında tecrübeli oyuncu Uğur Kaplander'in akıl dolu asistini Murat Açıkel boş çevirmedi ve farkı üçe çıkarttı 0-3.  

Karşılaşmanın son dakikasında sahneye çıkan Uğur Kaplander mücadelenin skorunu belirleyen golü İstanbul Bafraspor ağlarına gönderdi 0-4.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN








Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.