Cuma, Kasım 25, 2016

Cevizli Anadolu ve Ortaçeşme herkese örnek oldu


İstanbul U17A Ligi 22. Grup'ta Cevizli Anadoluspor hafta sonu sahasında Ortaçeşmespor'u konuk etti. Ligin ilk yarısında Ortaçeşme'de oynanan maçta yaşanan gerginlik nedeniyle hakem müsabakayı tatil etmiş, iki takım da 3-0 hükmen yenik sayılmıştı.

İki takım bu kez Kartal Bulvar Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç öncesi beraber poz veren futbolcular dostluk mesajı verdi ve fair play adına güzel bir davranışa imza attı. 


Maçla ilgili tek olumsuz nokta sakatlanan bir futbolcunun yaklaşık 30 dakika acı içinde ambulans beklemesi oldu. İki takım yöneticileri de bu durumun kendilerine üzüntü verdiğini, devlet büyüklerinden sağlık konusunda daha fazla atılım beklediklerini kaydettiler.


Cıvak'tan önemli mesaj
Cevizli Anadoluspor Başkanı Dursun Cıvak "Maddi imkansızlıklar içinde var olmaya çalışan spor kulüplerimiz çocuklarımıza sahip çıkarak onları geleceğe hazırlayarak ülkemizde yararlı birer fert haline getirdiklerini düşünüyoruz. Spor kulüplerimizin desteklenmesi,barışın,dostluğun kardeşliğin tesis edilmesi anlamında çok önemli. Bu bağlamda kulüplerimiz ülkemiz için çok özel önem arz ediyor. Sporun toplumlaşmasını istiyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı doğru şekilde yönlendirerek boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmelerini, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan muhafaza edilmeleri bakımından spora teşvik edilmeleri bizler için çok büyük arz ediyor, Bu bağlamda Ortaçeşmespor ile ligin ilk yarısında oynanan nahoş olayların bir daha yaşanmaması için, yönetim kurulu olarak gerekli hassasiyeti gösterdik. Aynı hassasiyeti gösteren Ortaçeşmespor Kulübü futbolcuları ve teknik heyetlerine de teşekkür ederiz" dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.