Pazartesi, Kasım 28, 2016

İstanbul Siirt-Feriköyspor (Maç Özeti)

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup 11. Hafta müsabakasında İstanbul Siirt Yavuzselimspor grubun lideri Feriköy’ü Fatih Mimarsinan Stadı’ında konuk etti. Maçı lider Feriköyspor ikinci yarıdaki etkili futboluyla 2-1 kazandı.


İlk yarı tek gol Siirt'ten
14. Dakikada sol taraftan kullanılan taç atışı Feriköy forveti Fatih’in önünde kaldı fakat topa dokunamadı.
16. Dakikada ceza sahasının dışında topla buluşan Siirt oyuncusu topu diğere nişanladı.
18. Dakikada Siirt forveti Ramazan kaleciye geçti topu kaleye gönderdi fakat Feriköy defansın hızını hesaba katamadı.
28. Dakikada İstanbul Siirt’ in kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselerek kaleciden önce topa vuran Ramazan maçın ilk golünü takımı hanesine yazdırdı. 1-0 
42. Dakikada kullanılan serbest vuruşta direğe takılan Feriköy skoru değiştiremedi ve maçın ilk yarısı Ramazan’ın attığı tek gol ile bitti.

Yasin eşitliği sağladı
İkinci yarıda riski göze alarak baskısını arttıran Feriköyspor ilk bölümlerde bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.  
70. Dakikada ceza sahası çaprazından duran top kazanan Feriköy bu şansı iyi değerlendirdi oyuna sonrada giren Yasin ceza sahası içinde boş kalmasının bedelini ağır ödetti. Yasin Düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Feriköy maçta eşitliği yakaladı. 1-1

İstanbul Siirt penaltı kaçırdı
74. Dakikada ceza sahası içinde Ramazan’ın düşürülmesiyle penaltı kazanan İstanbul Siirt Özcan ile öne geçme fırsatını yakalayamadı.

Yasin 3 puanı getirdi
84. Dakikaya girdiğimizde kimsenin beklemediği anda mermi gibi bir şut çıkartan Yasin tüm Feriköy taraftarlarını ayağa kaldırdı. Feriköy 1 farklı üstünlüğü eline geçirdi.

Maçın hakemi karşılaşmaya 5 dakika daha ilave ettiyse de skorda bir değişiklik olmadı. Feriköy deplasmanda İstanbul Siirt’i 2-1 mağlup etti hem ligin ilk yarısında kaybettiği maçın rövanşını aldı hem de gruptaki liderliğini kimseye kaptırmadı.

HABER : Fatih YAVUZ

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.