Perşembe, Kasım 24, 2016

1923 Esenkentspor ilk yarıyı lider bitirdi


İstanbul 1. Amatör Küme 17. Grup'ta 1923 Esenkentspor sahasında Aydınlıspor'u 2-0 yenerek lgin ilk yarısını en yakın takipçisi Fikirtepe Dumlupınarspor'un 4 puan önünde lider tamamladı. Kırmızı-Mavililerin golleri Selçuk'tan geldi.

Başkan Selçuk Tatlıtürk Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "1923 Esenkentspor'u biz kurduk ve ilk senemizde 2. Amatör'de başarılı olarak 1. Amatör'e yükseldik. O dönemde bazı olumsuzluklardan dolayı teknik direktörümüz Hasan Yıldırım ve ekibimizle, çok sevdiğimiz 1923 Esenkentspor'dan ayrılarak, İdealtepespor'a bir ivme kazandırmak için bu ekibe gittik. İdealtepespor'u 1. Amatör'e çıkardık, daha sonra herkesin 'düşersiniz' dediği grupta son üç haftaya kadar Süper Amatör'ü zorladık. Orada yönetimle bazı sebeplerden dolayı anlaşmazlığa düştük ve 1923 Esenkentspor'u devraldık" dedi.

Başarılarının temelinde ekip çalışması yattığını belirterek "Kulüp başkanı olarak yönetim adına, antrenörlerimiz Hasan, Ercüment ve Emre hocalara, takım kaptanımız Emre'ye ve tüm futbolcularımıza teşekkür ederim. Hepsinin emeklerine sağlık. Hepsinin gözlerinden teker teker öpüyorum" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...