Cumartesi, Kasım 26, 2016

Küçükköy'den seri sonu galibiyet


İstanbul Süper Küme 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Küçükköyspor deplasmanda Ömerli Köyü SK'yı 2-0 yendi ve rakibinin 9 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. İşin ilginç kısmı, Arnavutköy temsilcisinin bundan önceki tek yenilgisini ligin ilk haftasında yine Küçükköyspor'a karşı almasıydı.

Hadımköy Stadı'ndaki maçta konuk ekip Küçükköyspor 24. dakikada penaltıdan Taner’le öne geçtikten sonra 29. Dakikada Mustafa'nın attığı golle farkı ikiye çıkarttı 2-0. 35. Dakikada ev sahibi takımda Yağız kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sahada 10 kişi kalan ev sahibi Ömerli Köyüspor ilk yarıda istediği oyunu oynayamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada 10 kişi olmasına rağmen daha iyi bir futbol oynayan ev sahibi Ömerli Köyüspor üst üste fırsatlar bulsa da bunlardan faydalanamadı. Karşılaşma da 2-0 sona erdi.

Küçükköyspor puanını 28 yaptı ve Bakırköyspor'un ardından averajla ikinci sıradaki yerini korudu. Ömerli Köyü ise 15 puanda kaldı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR - www.34spor.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...