Perşembe, Kasım 24, 2016

Davutpaşa'dan 5 lik tarife


İstanbul Süper Amatörde 1.Grup hafta içi mesaisinde Davutpaşaspor'un son kurbanı Nişantaşı oldu.

Ligin en az gol yiyen 13 takımından biri olan ve aynı zamanda da en çok gol atanlar arasında 37 golle İstanbulspor ile en üstte olan Davutpaşaspor, kazanma geleneğini  yine sürdürerek sürprize mahal vermedi.

Ligin dibine demir atan Nişantaşı'nı ağırlayan Davutpaşaspor, henüz 2.dakikada Amatör Milli oyuncusu Semih ile 1-0 öne geçti. Hemen bu golün ardından santra vuruşundan uzun gelen topta Nişantaşıspor mücadeleye denge getirdi ve skor 1-1 oldu. 19.dakikada ise Mert'in kullandığı serbest atışta Semih hem kendisinin hemde takımının 2.golünü atarak Davutpaşaspor'u 2-1 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirleyen gol  oldu. 

İkinci yarıya ise daha derli toplu bir görüntü çizerek başlayan Davutpaşaspor, 50.dakikada kazanılan korner atışında ceza sahasına açılan topta Mert'in bildiğimiz düzgün vuruşu ile 3-1 öne geçti. Daha sonra ise Oğulcan-Semih iş birliğinde, Davutpaşaspor 4.golü bulurken Semih'te hattrick yapmış oldu. Yedi golden sonra pes etmeyen Nişantaşıspor, skoru 4-2 ye getirse de, ilerde baskı kurarak kazandığı topta fileleri havalandıran Ahmet Can Boşat'ın golüne engel olamadı ve Davutpaşaspor mücadelede skoru 5-2'ye taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kayıpsız lider Davutpaşaspor yoluna 3 puanla devam ederken, Nişantaşıspor ise Kanlıcaspor'u geçme fırsatını kaçırmış oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Keremay dedi ki...

Bu nişantaşısporun gollerini atan ın ismi yokmu da nişantaşıspor beraberlıgı getırdı dıyıp davutpaşanın butun gollerının ısımlerını yazmıssınız bu ne ayrıcalıklık ? Artık sıtenızı takıp etmıcem ben ve arkadaslarım ;)

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.