Çarşamba, Kasım 30, 2016

Hakem şapkadan 'gol' çıkardı

Bölgesel Amatör Lig'inin 10.haftasında Eskişehir Kurtuluşspor ile karşılaşan Geredespor 90+5'de kalesinde gördüğü gol ile 3-3 biten karşılaşmada 1 puana razı oldu.


4 kırmızı kartın olduğu, 6 golün atıldığı karşılaşmada orta hakem Burak Pakkan'ın Geredesporlu futbolcunun sırtına çarpan topu el olarak değerlendirmesi üzerine 90+5'de adeta şapkadan gol çıkardı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. Eskişehir Kurtuluşspor'un ilk golü 13.dakikada Toma ile geldi, Gökhan Bartık’ın hatasını iyi değerlendiren Toma takımını 1-0 öne geçirdi. Geredespor'un eşitlik golü 5 dakika sonra geldi, ceza sahasında 2 futbolcunun arasına giren Adem Gezici şık bir vuruş ile eşitlik golünü kaydetti. 37'de direk izin vermedi, Eskişehir Kurtuluşspor'un kullandığı kornerde Toma'nın kafa vuruşu direğe takıldı.İlk yarı 1-1 sona erdi.

Kurtuluş Savaşı..
Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta Kurtuluş savaşı vardı. Geredespor üstünlük golü 49'da geldi.Adem Gezici savunmanın arkasına sarktı ve topu Burak Toker'e aktardı, boş pozisyonda topu ağlara gönderen Burak Toker takımını 2-1 öne geçirdi. Eskişehir Kurtuluşspor'un eşitlik golü ise çok sürmedi ve 53.dakikada yaşanan karambolde defans hatasını iyi değerlendiren Mehmet Meşe skoru 2-2'ye taşıdı. 

Geredespor'un golüne direk izin vermedi, 57'de Murat Berge'nin sol çarprazdan ceza sahasına girip yaptığı vuruş direğe takıldı.61'de Eskişehir Kurtuluşspor 10 kişi kaldı, ilk yarıda sarı kartı bulunan Sefa Cengiz rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi. 68’de Adem Gezici'nin defansın arkasına aşırttığı top ile buluşan Burak Toker takımını bir kez daha öne geçirdi. (3-2) 

Geredespor 10 kişi
10 dakika sonra 78'de direk bir kez daha sahnedeydi, Adem Gezici'nin yaptığı vuruş direğe takıldı ve farkı açma çabalarına direk izin vermedi. 81.dakikada Geredespor 10 kişi kaldı, karşılaşmanın etkili ismi Adem Gezici ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi. 89'da ise Eskişehir Kurtuluşspor'u Geredespor'un taç kullanacağı anda hakeme topu vuran Ahmet Hamdi direk kırmızı kart görerek 9 kişi bıraktı. 1 dakika sonra ise orta hakem Burak Pakkan avantajı oynattı ve pozisyonun sonuçlanması ile birlikte Geredespor’lu Anılcan'ı ikinci sarıdan oyundan ihraç etti. 

Sırtına çarpan topa el kararı verdi
Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi. 90+4'de Eskişehir Kurtuluşspor serbest vuruş kazandı, vuruşu Jaba kullandı ve top Geredespor’lu Burak Toker'in sırtına çarptı. Orta hakem Burak Pakkan pozisyona yakın olmasına rağmen sırta çarpan topu el olarak değerlendirdi, ikinci kez serbest vuruş kullanan Eskişehir Kurtuluşspor 3.golü buldu. 90+5'de gelen gol ile karşılaşma 3-3 sona erdi.

Bu sonuç ile Geredespor 1 maç eksiği ile 11 puan ile 9.sırada yer alıyor.

Geredespor deplasmanda
Bolu temsilcisi Geredespor 11.haftada Akçakocaspor'a konuk olacak. Karşılaşma 4 Kasım Pazar günü saat 14.00'de Akçakoca İlçe Stadyumu'nda oynanacak.

Saha: Karaçayır 
Hakemler : Burak Pakkan, Selçuk Gökgöz, Mehmet Dura
Geredespor : Gündoğan, Gökhan, Güray, Anılcan, Nazif, Cemal, Samed, Toko, Toker, M.Berge, Adem
Teknik Sorumlu : Aydın Başer 
Eskişehir Kurtuluşspor : Asım, Serkan, Yücel, Varol, Mustafa, Sefa, Oktay, Samet, M.Meşe, Toma, Jaba
Teknik Sorumlu : Gökhan Yıldırım 
Kırmızı Kart : 81’ Adem Gezici, 90' Anılcan İslamoğlu - 61' Sefa Cengiz, 89' Ahmet Hamdi
Goller: 18' Adem Gezici, 49', 68' Burak Toker - 13', 90+5' Toma, 53' Mehmet Meşe

Haber & Fotoğraf : Ali Can Duman / Yerel Futbol





















Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.