Cuma, Kasım 25, 2016

Kağıthane derbisi Yeşilcespor'un


İstanbul 1.Amatör Küme 12.Grup'ta iki Kağıthane ekibinin kritik mücadelesinde Seyrantepe Yeşilcespor, İstanbul Bayburtspor'u 1-0 yendi. Puanını 13'e çıkaran yeşil-beyazlı ekip üst sıralar için iddiasını sürdürürken 3 puanda kalan Bayburtspor kötü gidişatını sürdürdü.

İki takımın da ev Sahipliğini yaptığı Kağıthane Mehdi Sancak Stadı'nda aynı gün daha erken oynanan İstanbul Gümüşhanespor-Azimspor ve Sanayi Mahallesi-Sultançiftliğispor maçlarındaki olaylar nedeniyle 1 saat 15 dakika geç başladı. Mücadeleye ilgi büyüktü.

İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken tek ciddi pozisyon 38. dakikada Yeşilcespor'dan geldi. Sağ taraftar Yasin'in kullandığı serbest vuruşta Gürkan'ın kafa vuruşu kaleci Umut'tan döndü. Top bu kez Talha'nın önünde kaldı, bu oyuncunun vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Tek gol Behçet'ten
İkinci yarıya hareketli baslayan Bayburtspor pozisyon üretmekte zorlanırken orta saha mücadelesi seklinde devam eden maçta 79. dakikada Seyrantepe Yesilcespor'un golü geldi: Yasin Kaya'nın ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Yiğit'ten dönen topu iyi takip eden Behçet'in düzgün vuruşuyla Yeşil-Beyazlılar 1-0 öne geçti.


Kısa süreli gerginlik
Bu dakikadan sonra oyun biraz gerilirken oyuna ikinci yarıda dahil olan Yeşilcesporlu Şivan'ın sağ taraftan sürdüğü topa kayarak müdahale eden Muharrem sarı kart gördü. Bu dakikada oyuncular arasındaki kısa süreli gerginlik yaşanırken İstanbul Bayburtspor Teknik Direktörü Naci Savsun ve Seyrantepe Yeşilcespor Teknik Direktörü Nihat Ulaşoğlu araya girdi, olay tatlıya bağlandı. Maç da 1-0 sona erdi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.