Cumartesi, Kasım 26, 2016

Aksaray üç puanı üç golle aldı

İstanbul 1.Amatör Küme 10.grup mücadelesinde Aksarayspor, Namık Sevik Stadı'nda aynı puandaki rakibi Karadolap'ı konuk etti. Zorlu mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanan Aksarayspor zirve takibini sürdürmüş oldu.

İlk yarıyı golcü oyuncusu Erhan'ın attığı iki golle önde kapatan ev sahibi ekip Aksarayspor, ikinci yarıda kendi yarı sahasından çıkmakta oldukça zorlandı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte baskısını arttıran konuk ekip Davut'un sert şutunda direğe takıldı. 64.dakikada genç oyuncu Uğur Hamarat topu ağlara göndererek farkı bire indirdi 2-1.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Karadolap ceza sahasında defans oyuncusu Ali rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Konuk ekip faul beklerken mücadelenin hakemi devam kararı verdi. Aynı pozisyonun devamında ev sahibi ekipten Cem topu filelerle buluşturdu ve mücadelenin skorunu belirledi 3-1.

Karşılaşma sonrasında konuk ekip oyuncularının son dakikada yaşanan pozisyon ile ilgili itirazları vardı. Mücadelenin hakemine isyan eden oyuncular sonrasında soyunma odasının yolunu tuttu.

Her hafta sağlıkçı bulunan Namık Sevik Stadı'nda sınavları nedeni ile mazaret bildiren sağlıkçının yerine başka bir görevli atanmayınca sakatlanan oyunculara teknik ekip , oyuncu arkadaşları ve o sırada sahada bulunan tecrübeli masör Coşkun Kaya müdahalede bulundu.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 







Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.