Salı, Kasım 29, 2016

Bağcılar Güneşli'de sular durulmuyor


Sezon başından bu yana yönetimsel anlamda sıkıntılar yaşayan Bağcılar Güneşlispor da tecrübeli teknik direktör Arif Çil'in tekrar göreve dönmesiyle yüzler gülmüştü.

Şuanda Süper Amatör Lig 5.Gurupta averajla 2. Sıradaki Bağcılar Güneşlispor son günlerde yeniden sıkıntılı günler yaşamaya başladı.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar "Böyle mütevazi bir bütçeyle kurulmuş belki de Süper Amatör liginin en genç takımı olan Bağcılar Güneşlispor'lu genç futbolcuların kafasını karıştıran binbir yalanlarla futbolcuları idmana göndermeyen insanları esefle kınıyorum. Onları önce Allah'a havale ediyorum daha sonra amatör futbol camiasının takdirine bırakıyorum" dedi.

Başkan Sayar " Tabi ki bu gelişmeler yaşanırken işin gerçek yüzünü öğrendikten sonra bizimle sonuna kadar beraber yürüme kararı alan futbolcu kardeşlerime teşekkür etmeden geçemem. Yakın zamanda diğer futbolcu kardeşlerimizin de ne kadar yanlış yolda olduklarını anlayacaklar. Ve çok pişman olacaklar" dedi.

Bağcılar Güneşli Spor Kulübünde ki son günlerde yaşanan konular hakkında bilgisini aldığımız Kulüp Başkanı Mithat Sayar " Önümüzde ki günlerde bu konular ve ilçemizde ki spor camiamız, Amatör Spor Kulüpler Birliği, kulüplerle ilişki ve de faaliyetleri noktasında Bağcılar Güneşli Spor Kulübü olarak bir basın açıklaması yapacağız" dedi.

Sayar "Futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Futbolcu kardeşlerimin ne kadar sahipli olduklarını, arkalarında büyük bir yönetim kurulu olduğunu, bundan sonraki süreçte daha sıcak yaşayacaklar " dedi.

Başkan Sayar "Belirtmeden geçemeyeceğim en büyük kazanımım olan ağabeyimiz değerli Teknik Direktör Arif Çil Hocamıza da şükranlarımı sunuyorum. Adam gibi adam dimdik yanımızda durdu. Ve yine bu süreçte yanımızda olan dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...