Pazartesi, Kasım 07, 2016

İstanbul'da Süper Amatör'e bir hafta ara verildi

İstanbul Süper Amatör Küme'de maçlara bir hafta ara verilecek. TFF İstanbul İl Temsilciliği'nden yapılan açıklamaya göre 12-13 Kasım tarihlerinde maçlar oynanmayacak. 

Süper Amatör Küme'de 10 takımlı gruplarda ilk yarılar tamamlandı. 11 takımlı gruplarda ise bir hafta daha kalmasına karşın liglere ara verileceği açıklandı. 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, "Bazı gruplarda ilk yarılar tamamlanmadı. Ancak buna karşın Süper Amatör Küme'de liglere bir hafta ara vereceğiz. 12-13 Kasım tarihlerinde maçlar oynanmayacak" dedi. 

HABER: GÖKHAN TANER

1 yorum:

EROL EGEMEN dedi ki...

Rezil bir duyuru. Bir açıklama dahi yok. Tatmin edici olması önemli bile değil,sadece kötü bir açıklama dahi yapılmamış. Yoksul ve umutları henüz bitmemiş camiaların ve camianın futbolcularının hiç mi bir önemi yok?
Bu kadar duygusuz ve gaddar olmayı nasılda iyi beceriyorsunuz...
Bu ülke tamamıyla ipleri bir kişiye devretmiş ve bir kişinin güvenliğiyle ilgilendiği için bu haldeyiz. Stadyumların soyunma odalarında mahsur kalıyoruz ve eli şişeli alkolikler tarafından hakaretlere ve küfürlere maruz kalıyoruz.
Ama en çok federasyonun bu dende pişkin olması zorumuza gidiyor.
Gün gelecek başına buyruk davranan herkesi yargılayacağız.
(sayın editör lütfen bu yorumumu merhamet süzgecinden geçirdikten sonra paylaşın. bu isyanım bazı mercihlerin gözüne takılmasını umut ediyorum,saygılarımla)

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...