Pazartesi, Kasım 07, 2016

Ereğlispor, Beyşehir'de 2 puan bıraktı


Beyşehir Belediyespor ile Ereğlispor arasında oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla zirve değişmedi. 3. Hafta sonunda Ereğlispor, 7 puanla zirvenin tek sahibi oldu.

Konya Süper Lig’in 3. haftasında Beyşehir’de oynanan karşılaşmada Beyşehir Belediyespor ile Ereğlispor, 1-1 berabere kaldı.

Ligin 3. Haftasında sezona şampiyonluk parolası ile giren Ereğlispor ligde oynadığı 2 maçtan galip ayrılarak Beyşehir deplasmanına çıktı ve 2 puan bıraktı. Mücadele seviyesi yüksek bir o kadarda çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

Ev sahibi takım Beyşehir Belediyespor ikinci yarının hemen başında 46. Dakikada Yiğithan Özdemir’in attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılıklı atakların yoğun olduğu dakikalarda Ereğlispor'lu Murat Erdoğan 80. Dakikada sahneye çıktı ve maça eşitlik sağlayan golü attı. Kalan dakikalarda iki takım girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremeyince mücadele 1-1 sona erdi. 

Karşılaşmanın 90. Dakikasında Ereğlispor’un stoper mevkinde oynayan Gökhan Soylu, 90. dakikada direk kırmızı kartla oyundan atıldı.

STAT: Beyşehir İlçe
HAKEMLER: Aykut Sezer, Burak Kuş, Burak Akdağ
BEYŞEHİR BELEDİYESPOR:  Ahmet, Hüseyin, Ömer, Cihat, Yusuf, Yiğithan, A. Malik, Burak, Alper, Oğuzhan, A.Metehan
EREĞLİSPOR: Engin, Oğuzhan, Emre, A.Yasin, Gökhan, Tugay, Arda, Yusuf,  Yücel, İbrahim, İbrahim, Murat
GOLLER:Dk. 46’ Yiğithan Özdemir,  Beyşehir Belediyespor / Dk. 80’ Murat Erdoğan Ereğlispor
KIRMIZI KART:  Dk. 90. Gökhan Soylu Ereğlispor


HABER: YÜKSEL CIRT - KONYA
RESİM BÜLENT KILIÇ

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.