Cumartesi, Kasım 19, 2016

Haliç evinde vurgun yedi

İstanbul 1.Amatör Lig 11.grupta haftaya lider giren Haliçspor, Namık Sevik Stadı'nda Giresun Emeksan'ı konuk etti. Son yarım saati 9 kişi oynayan ev sahibi ekip sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve liderliği Yıldıztabya'ya kaptırdı.

Zirve yarışından kopmak istemeyen konuk ekip mücadeleye geçtiğimiz hafta oynadığı Yıldıztabya maçında çıkan olaylar sonrasında ceza alan 6 oyuncusundan yoksun çıktı.

17.dakikada Maruf'un golü ile öne geçen konuk ekip, Ömer'in golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi.

Konuk ekip eksildi 

İkinci yarıya etkili başlayan ve oyunda üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekip 63.dakikada sahada eksik kaldı. Orta sahada gelişen pozisyonunda  top taca çıktı. Mücadelenin hakemi Serkan Karaca Giresun Emeksan lehine karar verdi. Bu pozisyonda topun rakibinin eline çarptığı yönünde itirazlarda bulunan Doğan itirazlarını sürdürmeye devam edince mücadelenin hakemi Serkan Karaca tarafında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Bu kırmızı karta itiraz eden ve hakemin kolundan çeken Ömer direkt kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Çıkan kırmızı kartlar sonrasında oyun bir süre durdu ve mücadele 20 dakika sonra devam etti.

Eksik kalan rakibi karşısında oyun üstünlüğünü kazanan konuk ekip aynı etkinliği pozisyon bulmada gerçekleştiremedi.

Deha geçit vermedi

9 kişi kalan ev sahibi ekip golcü oyuncusu Anıl ile kaleyi iki kez yokladı. Ancak iki güzel şutta kalesinde devleşen Deha rakibine gol fırsatı vermedi.

Mücadelenin son dakikalarında Zeki'nin sert şutunu kaleci Ersin kurtardı ve zorlu doksan dakika karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN
 





Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.