Cumartesi, Kasım 19, 2016

Kadırga'dan '10 Numara' galibiyet!

İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup ekiplerinden Kadırgaspor, deplasmanda Galataspor'u 3-1 mağlup etti. Rakibinden ilk maçın rövanşını alan Fatih ekibinde 10 numarayı giyen Ferhat Akkılıç attığı iki golle galibiyette önemli rol oynadı. 

Beyoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı goller vardı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın mücadelesine ev sahibi Galataspor golle başladı. 17'de Gökhan'ın kafayla attığı gole Kadırgaspor'da Ferhat yanıt verdi ve taraflar soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti. 

İkinci 45 dakikanın ilk yarım saatlik diliminde ev sahibi Kırmızı Siyahlılar topla daha çok oynayan ekip olmasına rağmen son çeyrekte gelen hatalar, maçın kaderini etkiledi. 

79'da ilk golün sahibi Ferhat, sağ çaprazda açısı dar olmasına rağmen çok güzel bir şut çıkardı ve 90 diye tabir edilen noktadan topu filelerle buluşturdu. 82'de ise Bordo Mavililerin kullandığı korner atışında Galata savunmasında Gökhan'ın ters vuruşu filelerle buluştu. 

Üst üste gelen gollere yanıt gelmeyince Kadırgaspor sahadan 3-1'lik skorla mutlu ayrılırken, ilk maçta 5-1 kaybettiği rakibinden rövanşı da almış oldu. 


STAT: Beyoğlu
KADIRGA: Lokman, Sebahattin, Ümit, Mehmet, Emrah, Burak, Savaş, Abdülmelik, Kadir, Ferhat, Bahattin
TEKNİK SORUMLU: Cemil Yılmazer
GALATA: Ferhat, Samet, Can, Yaşar, Gökhan, Cumhur, Furkan, Emre, Sinan, Erdi, Niyazi
ANTRENÖR: Öner Şen
GOLLER: Gökhan (Galata) / Ferhat (2), Gökhan (K.K.) (Kadırga)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER




Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.