Çarşamba, Kasım 23, 2016

Gazi Mahallesi'nde puanlar paylaşıldı


1.Amatör 6.Grup müsabakasında Yeni Özkartal, Gazi Mahallesi Stadı'nda Tophane Tayfunspor'u konuk etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı tam bir orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, iki ekipte birbirine üstünlük sağlayamadı ve mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. 

İkinci yarının başında Tophane Tayfunspor, oyun üstünlüğünü ele geçirirken, Erhan ve Nasih ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.

Karşılaşmanın 70.dakikasında Birkan kazanılan serbest vuruşu gole çevirince Tophane Tayfunspor deplasmanda 1-0 öne geçti. Yeni Özkartal takımının başarılı çalıştırıcısı Celil Demir, yenilen golden sonra hemen oyuna müdahale ederek oyuncu değişikliğine gitti ve oyuna Murat Şakrak dahil oldu. 80.dakikada kazanılan penaltı atışını Yeni Özkartal takımı gole çeviremeyince aranılan gol gelmedi. Karşılaşmanın 88.dakikasında ise Celil Demir tarafından oyuna dahil edilip, Yeni Özkartal hücum hattına hareketlilik getiren Murat Şakrak uzaktan sert bir vuruşla topu Tophane Tayfunspor filelerine yolladı ve mücadelede skor 1-1 oldu. Bu golden sonra başka gol olmayınca kaybedenin ağır yara alacağı müsabakada takımlar puanları paylaşırken, iki ekipte sahadan dostane bir şekilde ayrılarak birbirilerine başarılar dilediler.

HABER:MELİH ÖZTÜRK 

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...