Çarşamba, Kasım 02, 2016

Bağcılar Asil Kartal U15 Ahmet Can ile güldü

İstanbul U15/A ligi 11. grup ekiplerinden Bağcılar Asil Kartal ve Yıldıztabya,Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu'nda karşı karşıya geldiler.

Mücadeleye atak başlayan ev sahibi ekip 17.dakikada geliştirdiği pozisyonda top Ahmet Can'ın önünde kaldı ve düzgün bir vuruşla skoru 1-0 yaptı.İlerleyen dakikalarda da bastıran ekip kendisini rahatlatacak golü bulamadı ve ilk devre 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle bitti.

İkinci devrede yaptığı oyuncu değişiklikleriyle hücumda etkinliğini çoğaltan ev sahibi ekip 55.dakikada Batuhan ve 68.dakikada ise Ensar'la net fırsat yakalasa da iki şutuda kaleci Berkay çıkardı ve maçta farkı önleyen isim oldu.Yıldıztabyaspor ise son bölümlerde atak yapsada etkili olamadı.Mücadelede başka gol olmadı ve ev sahibi ekip sahadan üç puan ile ayrıldı.

BAĞCILAR ASİL KARTALSPOR; Osman Furkan,Batuhan,Rojhad,Eray,Gökhan,Salih,Furkan,Ahmet, Muhammet Emin,Recep Kaan,Ahmet Can

YILDIZTABYASPOR; Berkay,Mustafa Berke,Kaan Efe,Hasan,Ömer Faruk,Emre,Ceyhun,Kutay,Muhammet Baran,Enes,Hakan
U15/A 11.GRUPTA OLUŞAN PUAN DURUMU;
Damlaspor'un zirvede olduğu grupta Bağcılar Asil Kartal 13 puanla 2.sırada yer aldı.Yıldıztabya ise 6 puanla 7.sırada bulunuyor.Haftaya Bağcılar Asil Kartal evinde Yıldız'ı konuk edecek.Yıldıztabyaspor ise deplasmanda Halkalı ile karşılaşacak.
HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...