Çarşamba, Kasım 02, 2016

Pazariçi Köprülü iki attı üç aldı


İstanbul Süper Amatör Küme 9. Grup ekiplerinden Pazariçi Köprülüspor ve İkitellispor,Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Mücadeleye Pazariçi Köprülüspor'un santra vuruşuyla başlandı.İki ekipte geliştirdiği ataklarda kalecilere takıldı.11.dakikada İkitelli'nin kazandığı köşe vuruşunda doğrudan kaleye gelen topu Berat kornere çeldi ve konuk ekip bu fırsattan yararlanamadı.18.dakikada ise Pazariçi Köprülü atağında kaptan Mehmet ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem oyunu devam ettirdi.İlk devrede gol sesi çıkmadı ve 0-0 beraberlik ile soyunma odasına gidildi.
İkinci devrede ise ev sahibi ekip hızlı başladı.Oyuncu değişikliği yapan Köprülü genç oyuncusu Fatih'in oyuna girmesinden sonra ileride hücum etkinliğini arttırdı ve ev sahibi ekip Köprülü köşe vuruşu kazandı.Fatih'in kullandığı kornerde seken topu önünde bulan Mesut düzgün vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi.Golden sonra yüklenen ev sahibi iki net pozisyondan yararlanamadı.İkitelli ise kontra-ataklarla ev sahibini bunaltmaya başladı.Dakikalar 73'ü gösterdiğinde sahneye bu sefer Mehmet çıktı ve Pazariçi Köprülüspor'u 2-0 öne geçirdi.Mücadelede başka gol olmadı ve ev sahibi ekip sahadan üç puan ile ayrıldı.


Pazariçi Köprülüspor puanını 11 yaptı ve 6.sıraya yükseldi.İkitellispor ise 4 puanla 8.sırada yer aldı.
Süper Amatör Lig 9.grup 8.hafta puan durumu;

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.