Pazar, Kasım 13, 2016

Giresun Emeksan-Yıldıztabya maçı tatil edildi


İstanbul 1. Amatör Küme 11. Grup'ta oynanan Giresun Emeksanspor - Yıldıztabyaspor mücadelesi, yaşanan olayların ardından çıkan 10 kırmızı kart nedeniyle yarıda kaldı. Ev sahibi tribünden bazı kişilerin sahaya inmesiyle büyüyen olaylarda bazı sporcular darp edilince soyunma odasına giren mücadelenin hakemi, karşılaşmayı tatil etti. 

Alibeyköy Stadı'nda oynanan mücadeleyi Emre Yüksel yönetirken, Aykut Üşenti ve Ramazan Şahan yardımcılıklarını yaptı. 


Mücadeleye Giresun Emeksan hızlı başladı. 5.dakikada Burak Peçe sol kanattan orta şut karışımı ortasını kaleci Hakan çeldi ve top direkten oyun alanına döndükten sonra kaleci Hakan topun kontrolünü sağladı. 25. dakikada Furkan'ın yerden ceza sahasına içine gönderdiği ortada Maruf topa dokundu ama kötü bir vuruşla top auta gitti. 36.dakikada ise Yıldıztabyasporlu Mustafa rakibini oyundan düşürdü ve sonrasında kaleye gönderdiği şut kaleci Deha'da kaldı. Mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi.

Oyun ikinci yarıda sertleşti 
İkinci 45 dakikada sahadaki oyun sertleşti. 50.dakikada Yıldıztabyasporlu Mustafa ve Emeksanlı Emre arasında gerginlik yaşandı. Bu pozisyonda ev sahibi ekibin Mücadelenin hakemi Emre Yüksel bu pozisyon sonrası iki oyuncuya da kırmızı kartını çıkarırken, sahadaki tansiyon bir anda yükseldi. 

Oyundan ihraç edilen oyuncuların saha dışına çıkmasının beklendiği esnada saha içi bir anda karıştı.
Yaklaşık 30 dakika duran mücadelede yaşananları kenara çekilerek seyreden hakem Emre Yüksel, daha sonra soyunma odasına giderek güvenliğin sağlanmasının ardından karşılaşmanın devam edeceği bilgisini verdi. Ancak soyunma odasından çıkmayan hakemler, mücadelenin tatil edildiğini açıkladı. 

Hakem Emre Yüksel, tatil edildiği bilgisinin yanında iki takımdan da 5'er oyuncuya kırmızı kart gösterdiğini aktardı.

YerelFutbol.com











4 yorum:

Adsız dedi ki...

Adam gbi dogru haber yapin bilip bilmeden sallamayin

Xabi dedi ki...

Ben maçı izleyen tarafsız bir antrenör olarak yildiztabyaspordan neden 4 oyuncunun daha atıldığını anlayamadım, şöyleki iki oyuncu oyundan atıldı iki oyuncu tartışırken yildiztabyada oyuncu rakibine kafa attı sonra Giresun emeksan li oyuncular bu oyuncunun üzerine saldırdı sadece kalecileri olayı yetiştirirken yıldız tabyali oyunculardan sadece 5 numaralı oyuncunun vurduğunu gordum diğer oyuncular arkadaşlarını korumaktan başka hiç birşey yapmadi gerçekten yildiztabyaspordan ne istendi anlamadim hakem gerçekten olayları suzemedi.
Ayrıca yildiztabyali oyuncular olaylar sırasında soyunma odasının koridorlarında giderken sahaya 3 yada 4 emeksan taraftarı girdi ve koridor kısmında olmaması gereken emeksanli yönetici yada taraftar her neyse sopalar ve sandalyelerde tabyali oyunculara saldırdı
Çok yazık çok...

Adsız dedi ki...

Ben tarafsız bir seyirci olarak şunları söylicem bu haber yanlış yapılmış yıldız tabyanın 28 numaralı oyuncusu emsanın 2 numaralı oyuncusuna kafa attı. Ondan sonra olanlar oldu bu olayları başlatan yıldıztabyanın 28 numarası devam ettirense 5 ve 20 numaralı arkadaşlar emeksanda ise yedek kaleci çok saldırgandı yıldıztabya taraftarları yan hakeme yabancı madde attı emeksanlı bir kişi sahaya atladı sadece bu maç devam ederdi yazık oldu bu grupta sürekli olaylı maçlar oluyor bu guruptaki olaylara dikkat çekmek lazım

Adsız dedi ki...

Giresun emeksan ve yildiztabya spor kulubu kardesligi komsulugu tartisilmazdir yasana olaylardan seyirci ve her iki taraftari olarak uzuntu duyduk ancak 2 ve 28 numarali futbolcularin heleki 28 numaranin emeksanin 8 numarasina tekme ve 2 numarasina kafa atmasi olaylri atesledi sahaya 1 kisi girdi benim gordugm disardan glenler olmus onlri goremedm acikcasi yildiz tabya hocasi gercekten olaylari yatistirmaya calisti ve o arbedede topcularini korudu tebrik ederim ayni süküneti emeksan hocasi gosteremedi pasif kaldi yazik bu kuluplere 2 kendini bilmez tabya ve emeksab dostluguna darbe vurmustur olay bundan ibarettir.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...