Pazar, Kasım 13, 2016

'Bu kadar çirkinliğin içerisinde olmayacağım'

İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Yıldıztabyaspor'un Teknik Direktörü Ogün Koca, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

11. Grup'ta yer alan takımıyla şampiyonluk mücadelesi veren deneyimli çalıştırıcı, çıkan olayların gölge düşürdüğü, kendisinin de darp edildiği Giresun Emeksanspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, amatör kümede yaşanan haksızlıklara isyan etti. 

'Bir takımın emeklerinin çalındığına şahit oldum'
"Sen ne yaparsan yap kötü niyetliler maalesef değişmiyor" diyen Ogün Koca, "Bugüne kadar amatör sahada ve dışında hep güzel şeyler olması için çaba sarf ettim. Ancak bugün bunun boşa olduğunu anladım. Sen ne yaparsan kötü niyetliler maalesef değişmiyor. Bugün bir hakemin ve gözlemcisinin bir takımın emeklerini nasıl çaldığına şahit oldum. Bugün iyi niyetli insanların çok sevilmediğine düşman gibi görüldüğüne şahit oldum. Bugün devletin verdiği gücün nasıl boşa harcandığına şahit oldum" dedi. 

Görevinden istifa ettiğini belirten Koca, "Bundan sonra bu kadar çirkinliğin içerisinde olmamak adına bulunduğum görevi ve görevleri bırakma kararı aldım. İyilerin kazandığı bir dünyamızın olmasını temenni ederim. Çok sevdiğim bu camianın değerli büyükleri ben sizler kadar dayanaklı değilim" ifadelerini kullandı. 

HABER: GÖKHAN TANER

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocama katılıyorum iyi niyetlilerin iyi niyetinin kötüye kullanıldığı ve iyilerin sevilmediği bir dünyada yaşıyoruz. Bazen ısrar etmemek dönüp gitmek en doğrusu...

Adsız dedi ki...

Sayın uçar Yıldıztabya her koşulda o sahadan çıkardı sen merak etme hiç bir kurum ve kuruluşun çelmeleri yıldıztabyayı yolundan geri çevirtmeyecektir

Adsız dedi ki...

Kişiler geçici kurumlar kalıcıdır iki takımda kardeş kulüptür yaşanan olaylar ne koşulda olursa olsun üzücüdür iki takımda bundan sonra dostluklarına devam edecektir.

Adsız dedi ki...

HER İKİ KULÜBÜN DEĞERLİ YÖNETİCİLERİNE SESLENİYORUM.ARKADAŞLAR DOSTLUKLAR SONUÇLARLA ORANTILI OLMAMALI. BEN DEĞERLİ ONUR HOCAM'A SONSUZ KATILMAKLA BERABER SAYIN HOCAMIN BU İSMİNİ BİLMEDİĞİM SERZENİŞTE BULUNDUĞU KİŞİLERE İNAT DEVAM EDİP DOSTLUKLARI PEKİŞTİRMELİYİZ.

HER İKİ KULÜBÜN DEĞERLİ BAŞKANLARINA SAĞ DUYULU DAVRANIŞLARINA ESKİ EMEKSEN KULÜBÜ YÖNETİCİSİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM.İNADINA BİRLİK BERABERLİK.
AZİZ DİNÇ

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...