Pazartesi, Ekim 17, 2016

Yıldızdıztabyaspor farklı galibiyete sevinemedi

İstanbul 1. Amatör Küme 11. Grup'ta Yıldıztabyaspor, deplasmanda Çeliktepe Ümitspor'u 7-3 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Gaziosmanpaşa ekibi, maçın başında Ali Şimşek'in sakatlanmasıyla buruk bir sevinç yaşadı. 

Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde oynanan maçın henüz 7. dakikasında Kırmızı Beyazlı ekibin çalışkan oyuncusu Ali Şemşek girdiği ikili pozisyonda sakatlandı. Oyundan çıkan oyuncunun yerine Anıl Can oyuna dahil oldu. Sakatlanan Ali hemen hastaneye götürülürken, oyuncunun ayak bileğinde kırık tespit edildi.

Gol atarken gol yediler
Kaldığı yerden devam eden maçta Yıldıztabyaspor golü buldu. Ancak maçın hakemi faul gerekçesi ile golü iptal etti. İptal kararında şaşkınlık yaşayan Yıldıztabyalı oyuncuları aynı anda atak yedi ve bu atak sonucunda Çeliktepe Ümitspor golü Zafer ile buldu ve durum 1-0 oldu.

Çeliktepe Ümitspor'da golün sevinci çok sürmedi. Kazanılan serbest vuruşu oyuna sonradan giren Anıl Can kullandı ve yaklaşık 35 metreden nefis bir gol attı. Durum 1-1 oldu ve konuk ekip baskıyı arttırdı. 18 alanında Salih'e yapılan hareket sonrasında konuk ekip penaltı kazandı. Ertuğrul penaltıyı gole çevirdi. 1-2

İkinci yarı fark açıldı
Kırmızı beyazlı ekip ikinci yarı dahada canlı oynamaya başladı. Mustafa kendi hazırladığı pozisyonda şık bir vuruş ile durumu 1-3 yaptı. Ataklar artarken geride açık veren konuk ekibin hatasını Soner affetmedi ve durum 2-3 oldu. Yıldıztabya yediği gole çabuk cevap verdi ve Salih ile durumu 2-4 yaptı. Anıl Can kazanılan serbest vuruşta yine füze gibi bir vuruş ile skoru 2-5 yaptı.

Ev sahibi Yeşil Beyazlı ekibin 3.golü Celalettin'den geldi ve durum 3-5 oldu. Oyuna sonradan giren Faruk 18 alanına çaprazdan girer girmez sert bir vuruş ile topu çatala gönderdi. 3-6
Maçta son sözü konuk ekip kaptanı Uğuri akıllı bir vuruş ile attığı gol ile belirledi. 3-7

Maç sonu hastaneye
Maç sonunda arkadaşlarının durumunu öğrenen Yıldıztabyalı oyuncular galibiyet sevincini yaşamadan doğruca hastanenin yolunu tuttular.

Yıldıztabyaspor Genel kaptanı Ertuğrul Konya, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, "Takım olarak güne çok iyi başladık. Tesislerimizde erkenden toplanıp maça konsantre olduk. Maç başına kadar her şey iyi gidiyordu. Ancak oyuncumuz Ali Şemşek kardeşimizin sakatlığı hepimizi üzdü. Bileğinde kırık olduğunu öğrendik. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza döner. Bizim için takımımızın her ferdi önemlidir. Ali kardeşimiz için dıstlarımızdan dua bekleriz ve takımımıza destek verip buraya gelen tüm sevenlerinizede teşekkür ederim" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: AHMET KARAALİ











Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...