Pazartesi, Ekim 17, 2016

Pazariçi Köprülüspor galibiyeti kaçırdı


İstanbul Süper Amatör Lig 9 Grupta 6. Hafta mücadelesinde Pazariçi Köprülüspor Gaziosmanpaşa Stadı’nda Çeliktepespor’u misafir etti. 

Karşılaşmada her iki takım da ilk 25 dakikalık bölümde süratli bir futbol sergiledi. Karşılıklı atakların geliştiği mücadelede ilk gol konuk ekipten geldi. 27 dakikada kazanılan serbest atışta Osman Çeliktepespor'u 1-0 öne geçirdi. Sahada çok koşan bir görünüm çizen ev sahibi 37 dakikada geliştirdiği atakta Fatih ceza alanı içinde düşürülmesine karşın maçın hakemi ceza alanı dışından serbest atışa hükmetti.40. Dakikada Mehmet Akdağ güzel bir vuruşla 1-1'lik esitliği sağladı.İlk yarının sonlarında tekrar sahneye çıkan Mehmet Akdağ topu adeta tavana astı ve kendinin ve takımının ikinci golünü Çeliktepespor ağlarına gönderdi. İlk yarı ev sahibi Köprülüspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. 


Karşılaşmanın 2. Yarısına her iki takım da atak başladı. Köprülüspor Çeliktepe ataklarına başarıyla cevap verirken süratli oyuncularıyla ani kontrataklarla karşılık vermeye çalıştı ancak maçın sonlarına doğru ev sahibi ekibin orta sahası oyundan düşünce konuk ekip 85. dakikada Yusuf’la beraberlik golünü buldu: 2-2

Top ağlara gitti ama...
Golden sonra Çeliktepe kalesine yüklenen ev sahibi takım uzatma dakikalarında, ikinci yarıda oyuna giren Mücahit ve Olcay ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamazken Mehmet Akdağ ile üçüncü golünü buldu. Ancak Kırmızı-Siyahlı ekibin gol sevinci karşılaşmanın hakemi alakası olmayan bir şekilde ofsayt gerekçesiyle iptal etmesiyle yarıda kaldı. 
Mücadele sonrası Konuk ekipte 1 puan almanın sevinci yaşanırken Özellikle bu sezon alt yapı takviyeli bir kadro ile ligde mücadele eden Pazariçi Köprülüspor'da ise verilmeyen penaltı ve sayılmayan golün üzüntüsü yaşandı. Ev sahibi taraftarların da hakeme büyük tepkisi vardı.

HABER –FOTOĞRAFLAR : EROL EFTEKİN 
TEK RUMELİ TV SPOR SERVİSİ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Maci bende tribunde seyrettim goller anlatildigiyla alakasi yok 1.gol kafaya atildi 2.gol ise pazaricili oyuncu vurdugunda cizgide cikartmak isteyen celiktepe stoperi topu iceri celmistir. Hakem 3'lusu ise gercekten 4 4 lik mac yonetmistir boyle yanci haber yapan kisilerin futbolla hicbir alakasi olmadigi gibi yaptigi yanlis haberler ile okuyuculari yanlis bilgi sahibi etmis bulunuyolar

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...