Pazartesi, Ekim 24, 2016

Küçükçekmece İY evinde kayıp


İstanbul 1. Amatör lig 4.Grubunda mücadele eden Küçükçekmece İdman Yurduspor ile Kağıthanespor 5.Hafta maçında karşı karşıya geldi.Konuk ekip maçı 2-1 kazanıpnamağlup liderliğini sürdürdü 
Ligin 5.Haftası İFAspor sahasında Küçükçekmece İdman Yurduspor ile Kağıthanespor takımları karşı karşıya geldiler. Berkay Erdemir, Mehmet Oğuzhan Savaş ve Furkan Türkyılmaz hakem üçlüsü yönetti.
Kağıthane penaltı kaçırdı
40. dakikada ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurduspor 'un savunma oyuncusu Selman'ın eline topun çarpması nedeni ile karşılaşmanın orta hakemi Berkay Erdemir penaltı noktasını gösterdi.Kağıthanespor'da topun başına geçen takım kaptanı Mesut’un atışını kaleci Utku can çok güzel bir refleksle kornere çelmeyi başardı.
Devre biterken gelen gol
43. dakikada misafir takım Kağıthanespor'da atılan uzun topla buluşan Can kaleci Utkucan ile karşı karşıya kaldı. Can kalecinin bacakları arasında topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren golü atarken ilk yarının da skorunu belirlemiş oldu.
52.dakikada Küçükçekmece İdman Yurduspor'da sağ kanattan Mehmet Emin'in ortasını ceza sahası içinde çok iyi takip eden Yunus plase vuruşla skora denge getirdi.

Kağıthane 10 kişi
58. dakikada Küçükçekmece İdman Yurduspor'da Kaan kaleci Uğur ile karşı karşıya kaldı. Uğur’un Kaan'a sert müdahalesini orta hakem Berkay Erdemir kırmızı kartla cezalandırdı. Konuk ekip 10 kişi kaldı.

84. dakikada atılan uzun topla buluşan Kağıthanespor'un tecrübeli oyuncusu Erkan kaleci Utku Can'ın solundan ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yapan golü attı.
Son anlarda gerginlik
86.Dakikada Küçükçekmece İdman Yurduspor ile Kağıthanespor takımları oyuncular arasında kısa süreliğine çıkan tartışmaları üzerine misafir takım Kağıthanespor taraftarları sahaya atladı bunun üzerine oyun kısa süreliğine durdu. Olayların yatışması üzerine karşılaşma kaldığı yerden devam etti.
Karşılamada başka gol olmayınca haftanın en önemli maçları arasında gösterilen Küçükçekmece İdman Yurduspor ,Kağıthanespor takımları arasındaki maçı misafir takım Kağıthanespor 2-1 kazanarak üç puanı alırken namağlup olarak liderliğini sürdürdü.
Maç bitimi olaylar
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım oyuncuları soyunma odalarına gitmek üzereyken Kağıthanespor taraftarları ev sahibi Küçükçekmece İdman Yurduspor soyunma odasını bastı. Bunun üzerine olaylar dışarıya kadar taşınca araçların çamlarını kıran misafir takım taraftarları teknik heyet ve yöneticilerin müdahalesi üzerine otobüslere bindirilerek uzaklaştırıldı.












1 yorum:

metin dedi ki...

Yerel futbol yetkilileri kagıthane taraftarı çekmece idman yurdu soyunma odasını basmamıştır..Lütfen bu yazıyı düzeltmenizi KAGITHANE camiası olarak talep adiyoruz.

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.