Pazartesi, Ekim 24, 2016

Kağıthanespor Yönetim Kurulu'ndan açıklama

Sitemizde yayımlanan Küçükçekmece İdman Yurdu-Kağıthanespor maçı haberi sonrası Kağıthanespor Yönetim Kurulu yazılı açıklama yapmıştır. 

Kağıthanespor'un maç sonu açıklaması şu şekildedir:

Bugün 1. amatör lig 4. grubun iki şampiyon adayı arasında İfa stadında oynanan müsabaka ve sonrasında gelişen bir takım münferit olaylar üzerine Yazar Yılmaz Aktepe'nin Kağıthane spor seyircisini mahkum etmesi ve taraftarı birer cani gibi göstererek soyunma odalarını bastılar gibi terimler kullanması hem camiamızı üzmüş, hem de bizi böyle bir açıklama yapmaya zorunlu kılmıştır.
Kendi çalıştığı bölgenin takımlarını korumaya çalışması,onu objektif bakış açısından uzaklaştırmamalıdır. Kaldı ki iki takım arasında oynanan müsabakada her iki takımın seyircisinin kulüplerini desteklemesi ile renkli bir maç ortaya çıkmıştır. Son derece çekişmeli geçen ve futbol kalitesinin üst seviyede olduğu maçta gerek saha içinde gerek saha dışında ufak tefek elektriklenmeler olmuştur. Ancak bu itiş meler Yazar Yılmaz Aktepe'nin yanlı yorumu ile soyunma odaları basma gibi çirkin ve alakasız iftiralara büründürülmüştür. Müsabakanın oynandığı sahayı tüm amatör camia çok iyi bilmektedir. Burada ev sahibi takım aleyhine bir eylem içinde bulunmak nerede ise imkansızdır.
Kağıthane Spor kulübü geride kalan 4 haftada 12 puan toplayarak yoluna kayıpsız devam etmektedir. İlçemiz ve yönetim kurulumuz tüm camialar tarafından sporun ve sporcunun dostu olarak bilinmektedir. Bu bakış açımız ne olursa olsun değişmeyecektir. Kendi ilçesinin takımlarına şirin görünmek adına bize iftiralar atmak isteyen ve objektif olmayan spor yazarlarını da kınıyor ve değerlendirmeyi amatör spor kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.
Kağıthane Spor Kulübü Yönetimi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.