Salı, Ekim 25, 2016

İstanbul Sahilspor zirvede yalnız

İstanbul 1. Amatör Küme 16. Grup'ta İstanbul Sahilspor, Elmalıspor engelini de 1-0'lık skorla geçti. Süper Amatör Küme'ye yükselme mücadelesi veren Mavi Beyazlılar, zirvede yalnız kaldı. 

Maltepe İdealtepe Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Hamit Gökay Oktav, Onur Fuat Yarlı, Muhammed Yasir Bektaşoğlu hakem triosu yönetirken mücadele Elmalıspor’un vuruşu ile başladı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla süren mücadelede İstanbul Sahilspor futbolcuları çok sayıda gol pozisyonuna girmesine rahmen Elmalıspor kalecisi Alihan Bolcan’ı geçmeyi başaramadı.

İkinci yarıya daha arzulu başlayan İstanbul Sahilspor rakip kalede gol bulmakta zorlanınca 56. dakikada Emre Arslan’ın yerine Burak Özcan, 63. dakikada Doğukan Orhan’ın yerine Rıdvan Asiltürk değişikliklerini gerçekleştirdi. 65. dakikada oyuna yeni giren Doğukan Orhan ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş ile rakip kaleyi havalandırarak İstanbul Sahilspor’u galibiyete taşıdı.

Golün ardından oyunu rolantiye alan İstanbul Sahilspor mücadeleyi orta sahada sürdürürken Elmalıspor’a pozisyon vermedi. 88. dakikada Şükrü Yay’ın yerine Orçun Gözen değişikliğine giden İstanbul Sahilspor maçtan galibiyet ile ayrılarak puanını 12’ye çıkararak en yakın rakibi ile arasındaki farkı 5’e yükselterek Süper Amatör Lig hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK






Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...