Salı, Ekim 25, 2016

Gol düellosu Seyrantepe Yeşilcespor'un

İstanbul 1. Amatör Küme 12. Grup'ta gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Seyrantepe Yeşilcespor, deplasmanda Şehzadepaşaspor'u 4-3 mağlup ederek zirveye tutundu. 

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Şehdazepaşaspor 8. dakikada öne geçti. Bu dakikadan sonra oyuna ortak olan Seyrantepe Yeşilcespor, 36.dakika Emirhan'ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Semih topu auta gönderdi. İlk yarı tam da bitti denilirken, korner atışından gelen topa iyi yükselen Emre, konuk ekibi beraberliği getirerek soyunma odasına moralli gitti. 

İkinci yarı golle başladı
İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan Seyrantepe Yeşilcespor, 56. dakikada Bilal'in uzaktan sert şutuyla tekrar öne geçti: 1-2

Bu golden beş dakika sonra Şehzadepaşaspor'un beraberlik sayısı kornerden gelen topa iyi yükselen ve kafayla topu ağlara gönderen Mehmet'ten geldi: 2-2

Bu dakikadan sonra iki takımın geliştirdiği ataklarda dakikalar 77'yi gösterdiğinde Gürkan'ın sol taraftan ceza sahası içine doğru yaptığı ortayı iyi takip eden Berat'ın golüyle konuk Kağıthane ilçesi temsilcisi birkez daha öne geçti: 2-3

Bu dakikadan sonra sertleşen oyunda sarı kartlar çıkmaya başlarken dakikalar 86'yı gösterdiğinde Tayfun'un uzun pasını kontrol eden Berat'ın uzaktan sert şutu köşeden ağlara gidince Yeşilcespor skoru 4-2'e getirerek galibiyet için önemli bir adım atmış oldu.

Tek gol yeterli olmadı
Hakemin verdiği yedi dakikalık uzatma bölümünde Şehzadebaşıspor, bir gol daha bulsa da Seyrantepe Yeşilcespor mücadelen 4-3 galip ayrılarak kritik bir galibiyet almış oldu. 

Seyrantepe Yeşilcespor'da son uzatma dakikasında Talha ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetle 7 puanla ikinci sıraya yükselen Kağıthane ilçesi temsilcisi Seyrantepe Yeşilcespor, geçen haftaki Kartaltepespor mağlubiyetini telafi etmiş oldu. Son iki haftadır mağlup olan Şehzadebaşıspor ise 6 puanda kalırken dördüncü sıraya geriledi.

YerelFutbol.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

önemli galibiyet tebrikler yeşilce

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.