Çarşamba, Ekim 12, 2016

İlk yarı GOP Şemsipaşa,ikinci yarı Bahçelievler Çınar

İstanbul U17/B ligi 7.grup ekiplerinden GOP Şemsipaşaspor ve Bahçelievler Çınarspor ekipleri Albayrak Suni Çim sahasında kozlarını paylaştılar.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip Sezer'in ceza sahası içinde düşürülmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen Sezer kaleciyle topu ayrı köşelere gönderdi ve 7.dakikada ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip konuk ekibi sahasına hapsetti ve Kadir'in şutunda top defans oyuncusuna çarpıp kaleciyi şaşırtınca meşin yuvarlak ağlarla buluştu.GOP Şemsipaşa nefes aldı ve skor 2-0'a geldi.İlk yarının bitimine az bir süre kala konuk ekip Harun'un sol çaprazdan şutu falsolu bir şekilde kaleye gitti ve konuk ekip farkı bire indirdi 2-1.İlk devrede başka gol olmadı ve ev sahibi ekibin üstünlüğü ile soyunma odasına gidildi.
İkinci devrede yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunu dengeleyen Çınarspor Levent (2)'in golleriyle geriden gelip skoru 3-2'ye taşıdı.Mücadelede tempo hiç düşmedi ve son dakikaya kadar iki ekipte ellerinden geleni yaptı.
Mücadeledenin bitiş düdüğünün ardından konuk ekip deplasmandan üç puanla ayrıldı.Maçı 2-1'dan 2-3'e getiren Bahçelievler Çınar futbolcuları maç sonu ev sahibi ekip GOP Şemsipaşaspor'un oyuncularını tebrik ederek sahadan ayrıldılar.

7.grupta oluşan puan durumu



HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

Kosova'nın Güç'ü Nurtepe'ye yetmedi

İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Nurtepespor sahasında Kosova Güçspor'u 2-0 mağlup etti.