Çarşamba, Ekim 12, 2016

Yıldıztabyaspor üç puan aldı ama sevinemedi

IMG_3562.JPG görüntüleniyor

1.Amatör ligi 11.gurup lideri Yıldıztabyaspor deplasmanda Çeliktepe Ümitsporu 7-3 mağlup etti.


IMG_3566.JPG görüntüleniyor

Maçın henüz 7.dakikasında kırmızı beyazlı ekibin çalışkan oyuncusu Ali Şemşek girdiği ikili pozisyonda sakatlandı. Otundan çıkan oyuncunun yerine Anıl Can oyuna dahil oldu. Oyundan çıkan Ali hemen hastaneye yetiştirildi , oyuncunun ayak bileğinde kırık tespit edildi.


IMG_3564.JPG görüntüleniyor

Konuk ekip yaptığı bir atakta golü buldu. Ancak maçın hakemi foul gerekçesi ile golü iptal etti. İptal kararında şaşkınlık yaşayan Yıldıztabya oyuncuları aynı anda atak yedi ve bu atak sonucunda Çeliktepe Ümitspor golü Zafer ile buldu ve durum 1-0 oldu.


IMG_3568.JPG görüntüleniyor

Golün sevinci çok sürmedi. Kazanılan serbest vuruşu oyuna sonradan giren Anıl Can kullandı ve yaklaşık 35 metreden nefis bir gol attı. Durum 1-1 oldu ve konuk ekip baskıyı arttırdı.  18 alanında Salihe yapılan hareket sonrasında konuk ekip penaltı kazandı. Ertuğrul penaltıyı gole çevirdi. 1-2

Kırmızı beyazlı ekip ikinci yarı dahada canlı oynamaya başladı. Mustafa kendi hazırladığı pozisyonda şık bir vuruş ile durumu 1-3 yaptı. Ataklar artarken geride açık veren konuk ekibin hatasını Soner affetmedi ve durum 2-3 oldu. Yıldıztabya yediği gole çabuk cevap verdi ve Salih ile durumu 2-4 yaptı. Anıl Can kazanılan serbest vuruşta yine füze gibi bir vuruş ile skoru 2-5 yaptı.
IMG_3563.JPG görüntüleniyor

Ev sahibi yeşil beyazlı ekibim 3.golü Celalettinden geldi ve durum 3-5 oldu. Oyuna sonradan giren Faruk 18 alanına çaprazdan girer girmez sert bir vuruş ile topu çatala gönderdi. 3-6 . Konuk ekip kaptanı Uğur akıllı bir vuruş ile attığı gol ile maçın skorunu tayin etti 3-7


IMG_3565.JPG görüntüleniyor

Maç sonunda arkadaşlarının durumunu öğrenen kırmızı beyazlı oyuncular galibiyet sevincini yaşamadan doğruca hastanenin yolunu tuttular.
Yıldıztabyaspor Genel kaptanı Ertuğrul Konya maç sonu şu açıklamayı yaptı ; Takım olarak güne çok iyi başladık. Tesislerimizde erkenden toplanıp maça konsantre olduk. Maç başına kadar her şey iyi gidiyordu. Ancak oyuncumuz Ali Şemşek kardeşimizin sakatlığı hepimizi üzdü. Bileğinde kırık olduğunu öğrendik. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza döner. Bizim için takımımızın her ferdi önemlidir. Ali kardeşimiz için dostlarımızdan dua bekleriz , dedi. Ve bugünkü maçta bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza taraftarlarımıza çok çok teşekkür ederim diyerek sözlerini bitirdi.


IMG_3569.JPG görüntüleniyor

IMG_3570.JPG görüntüleniyor

IMG_3571.JPG görüntüleniyor

IMG_3572.JPG görüntüleniyor

Haber Fotoğraf : Ahmet Karali

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...