Pazartesi, Ekim 03, 2016

Güzelcespor'dan tarihi galibiyet


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Güzelcespor, tarihinde ilk kez sahasında resmi bir müsabaka oynadı. Sarı-Siyahlılar bu tarihi maçta Kamilobaspor'u 2-1 yendiler ve lige güzel bir başlangıç yaptılar.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan ve bu sezon ilk kez resmi bir müsabakaya sahne olan Güzelce Turgay Şeren Stadını dolduran yüzlerce sporsever, bu güzel statta maç izlemenin keyfini yaşadılar. Maça ev sahibi olma avantajı ile başlayan Güzelcespor, 35. dakikada Cumali’nin golü ile ilk yarıyı 10 önde kapadı. İkinci yarıya etkili başlayan ve iki net gol fırsatı bulan konuk Kamilobaspor, bunları skora yansıtamadı. 55. dakikada gelişen Güzelcespor atağında topu ters vuruşla kendi ağlarına gönderen Kamilobasporlu Mustafa, Güzelcespor’u 2-0 öne geçirdi ve attığı golle büyük üzüntü yaşadı. 

Güzelce 10 kişi
60. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Tuğberk, takımını 10 kişi bıraktı. Son 30 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalan Güzelcespor, eksik kalmanın sıkıntılarını yaşadı. 65. dakikada Fazıl’ın mükemmel kafa golü farkı bire indirdi ve Kamilobaspor’a büyük moral oldu. Geriye kalan dakikalarda beraberliği bulmak için saldıran konuk takım istediğini yapamadı ve müsabaka Güzelcespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetle sezona üç puanla başlamanın sevincini yaşayan Güzelcesporlu oyuncular maç sonunda büyük sevinç yaşadılar.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...