Çarşamba, Ekim 05, 2016

Eyüp ikinci yarıda sonuca gitti


Bölgesel Gelişim U16 Ligi 1. Bölge B Grubu 4.Hafta maçında Eyüpspor, Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-1 ile geçti.

Kemerburgaz Şehit Osman Yumuk Spor Kompleksi'nde oynanan ve Berkay Hayır-Erman Beyhan-İslam Tuğrul Yıldırım hakem triosunun yönettiği maçta Eyüpspor sonuca ikinci yarıda gitti. 

Grupta oynadığı maçlarda beğeni ile takip edilen Eyüpspor,bu galibiyetle puanını bir maç eksik olmasına rağmen 6'ya çıkararak şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. Grubun zayıf ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ise ikinci yarı on kişi oynamasına rağmen gösterdiği özverili oyun ve dirençle akıllara kazandı. Darıca Gençlerbirliği önünde,ilk yarıyı golsüz geçen Eyüpspor,oyunun 1-1'e gelmesine rağmen oynadığı atak ve sabırlı futbolla 3 puanı almasını bildi.

10 kişi kaldılar gol attılar
Oldukça sert  geçen karşılaşmada toplam 8 sarı, 1 kırmızı kart çıktı. Oktay Ocak'ın talebeleri Darıca Gençlerbirliği'nin direncini kırmakta ilk yarı oldukça zorlandı. Fakat ikinci yarının başında 45.dakikada Eren Tuncer'in kafa vuruşuyla kazandığı golle öne geçti. Dakikalar 49'u gösterdiğinde Darıca temsilcisinden Hasan Yurtseven ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.Herkes Eyüpspor'un rahatladığını düşünürken, Darıca'nın süpriz golü geldi.44.dakikada oyuna giren Berk Can Sevgi, on dakika sonra beraberlik golünü Eyüpspor ağlarına bıraktı.

Bu golden sonra silkinerek kendine gelen Eyüpspor üstün futbolunu rakibine tekrar kabul ettirdi ve bu golden yaklaşık on dakika sonra Yavuz Selim Balcı'nın ayağından kazandığı golle de rakibini sürklase etti. Eyüpspor'un kontrolünde geçen maçın,80.dakikasında Yavuz Selim Balcı kendinin ikinci,takımının üçüncü golünü atarak skora son noktayı koydu:3-1

Eyüpspor haftaya zorlu Bursaspor deplasmanına giderken,Darıca Gençlerbirliği ise haftayı bay olarak geçecek.


EYÜPSPOR: Kubilay Kocaman-Ahmet Nurettin Luşoğlu,Furkan Öztürk,Eren Tuncer,Hüseyin Kerem Dere-,Yavuz Selim Balcı,Ahmet Tuğra Yılmaz(dk.55 Furkan Külekçi)-Serhat Kaymaz,Abdullah Berk Keleş (dk.63 Ahmet Alper Kahya) -Gülağa Zafer Güney(dk.41 Metehan Aras),Berkay Karahan
Teknik Sorumlu Oktay Ocak
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Emir Nuri Görgülü-Tolga Kegan,Serhat Celal Çoban,Harun Yakut,Ayhan Doğan-Davut Baş(dk.80 Oktay Özyurt),Hasan Yurtsevsen,Mazlum Ahmet Tiryakioğlu(dk.53 Seydi Ömer Serbest),Muhammed Ali Eroğlu(dk.44 Berk Can Sevgi)-Ogün Nar,Serhat Uğur (Furkan Özgül-Talha Ayvaz,Turhan Sarıçay,Ömer Cüneyt Yumuşak)
Teknik Sorumlu: İbrahim Akdoğan
Goller: Eren Tuncer(dk.45), Yavuz Selim Balcı (dk.63/dk.80)(Eyüpspor) Berk Can Sevgi(dk.53)(Darıca GB)
Sarı Kartlar: Yavuz Selim Balcı,Ahmet Tuğra Yılmaz,Ahmet Nureddin Luşoğlu,Kubilay Kocaman,Furkan Öztürk (Eyüpspor) - Berk Can Sevgi,Tolga Kegan,Ayhan Doğan(Darıca GB)
Kırmızı Kart:Hasan Yurtseven(Darıca GB)

HABER-FOTOĞRAF: ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...