Çarşamba, Ekim 05, 2016

Beylerbeyi Kartal'ı avladı


Bölgesel Gelişim U16 Ligi 1.Bölge B Grubu 4.Hafta maçında Beylerbeyispor, Kartalspor'u deplasmanda 1-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Kartal Mimar Kubilay Köse Stadı'nda oynanan maçı Dursun Kutlu-Burak Aşık-Enes Berk Güçlü hakem triosu yönetti.
Geçen hafta zorlu Bursaspor deplasmanından bir puanla dönen Kartalspor ile ligin başından bu yana oynadığı maçlarda baskılı ve atak futbol sergilemesine rağmen bunu sonuca yansıtamayan Beylerbeyispor arasındaki maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi ve rakiplerin birbirlerini tartma görüntüsünde geçti. Beylerbeyispor daha derli-toplu ve ne istediğini bilen takım görüntüsündeydi. İlk yarıda ender gelişen ataklarda her iki takım da istedikleri sonucu alamadılar. Bu devrede Kartalspor'un kullandığı ve kaleyi sol çaprazdan gören serbest vuruşta kaleci Ömer Gökay Çalışkan topu başarılı bir şekilde kornere çelerken, Beylerbeyispor ise sağ taraftan Uğur Tağ'ın taşıyıp ceza sahasına kestiği toplarla tehlikeler yaratmaya çalıştı.

Yasin'den nefis gol
İkinci yarı Beylerbeyispor rakibinden bir gömlek fazla enerji harcayarak maçı ne kadar istediğini belli etti. Maçın 60.dakikasında Beylerbeyispor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Yasin Gündoğdu rakip ceza sahasına yakın yerde yaptığı presle kazandığı top sonrası, üç Kartalsporlu futbolcuyu çalımlayarak topu kaleci Hasan Emir Aksoy'un sağından uzanamayacağı köşeye bırakarak sahalarımızda ender gördüğümüz güzel bir gole imzasını attı. 

Golden sonra Kartalspor telaşlı ve organize olmayan ataklarla karşılık vermeye kalktıysa da gole yaklaşan yine Beylerbeyispor oldu. Serkut Küçükgüler, maçın bitmesine dakikalar kala sol çaprazda kaleci Hasan Emir Aksoy'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı.Uzatma dakikalarında Kartalspor Anıl Babataş'ın ceza sahası dışından vurduğu mükemmel şutu, doksan diye tabir ettiğimiz yerden günün başarılı ismi Beylerbeyispor kalecisi Ömer Gökay Çalışkan dışarı tokatlayarak skoru belirledi:1-0

AzizTopal'ın öğrencileri bu hafta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kartalspor ise Sarıyer deplasmanına çıkacak.

HABER: ARİF DOĞAN

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...