Salı, Ekim 11, 2016

Engin Gönültaş: Bölgesel Amatör'e çıkacağız

Feriköy Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Engin Gönültaş, 1-1 sona eren Feriköy - Beykoz karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, şansın kendilerinden yana olmadığını ama sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceklerini söyledi.

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan Gönültaş, "Şanssız bir günümüzdeydik. İlk 45 dakika bizim oyun üstünlüğümüzle geçti. İkinci 45 dakika da aynı şekilde bizim üstünlüğümüz ile geçti fakat futbolda şans denilen bir unsur var. Biz o şansa yenildik. Bugün oynanan oyunla ilgili sonuca gittiğimiz zaman Feriköyspor'un bu maçı çok rahat bir şekilde 5-0 tanzim edip alması lazımdı. Ama şans dediğimiz olay olmadığı için biz bir adım öne çıkamadık" dedi. 


'Futbolcularıma, teknik kadroma güveniyorum'
Sezon öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bakıma alınan ve zemini yenilenen Feriköy Stadı'nda bu sezonun ilk karşılaşmasına da ev sahipliği yaptı. Oynanan iyi futbola rağmen alınan bir puanın hedeflerine ulaşmalarını etkilemeyeceğini vurgulayan Engin Gönültaş, "Ben her zaman söylüyorum. Ben topçularıma güveniyorum. Yönetimime, teknik kadroma güveniyorum. Allah'ın izni ile biz bu işi bitirip Bölgesel Amatör Lig'e çıkacağız. Önemli olan Allah sağlık ve sıhhat versin. Maçlarımız skor çerçevesinde, centilmenlik çerçevesinde geçsin. Bizim tek dileğimiz bu" ifadelerini kullandı. 

'Hedefimize ulaşacağız'
57 yıl önce 1. Lig'de (şimdiki Süper Lig) başlayan rekabete de değinen Gönültaş, "Beykoz ile geçmiş zamanda olan husumetten dolayı sorunlarımız vardı ama biz hiçbir zaman bu husumeti sahaya taşımak niyetinde değiliz. Biz yöneticiler olarak elimizden gelen sakinliği gösterdik. Aynı zamanda bizim emniyetimizi sağlayan Emniyet Teşkilatımız'a da çok teşekkür ediyorum. Ama futbolun içinde böyle olaylar olacak. Tabii güzellikler de olacak. Beraberlik olacak, mağlubiyet olacak, galibiyet olacak. Sonuç olarak biz bu finalden çıkıp Feriköy Spor Kulübü'nü Bölgesel Amatör Lig'e taşıyacağımızdan eminim. İnşallah da bu hedefimize ulaşacağız. Bu mücadelede diğer bütün takımlara da başarılar dilerim" diye konuştu. 

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER


1 yorum:

Adsız dedi ki...

sen önce beykozla,
Siirt sporu yen...

KK Mevlanaspor'da hasret sona erdi

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta Kazım Karabekir Mevlanaspor sahasında Ambarlıspor'u yenerek ligde 5 hafta sonra kazandı.