Salı, Ekim 11, 2016

1923 Esenkentspor'dan Kavacıkspor'a tepki

İstanbul U17 Ligi'nde oynanan 1923 Esenkentspor-Kavacıkspor maçı sonrası konuk ekibin, Başıbüyük Stadı'nda saldırıya uğradıkları yönündeki açıklamasına ev sahibi takımdan yanıt gecikmedi.

1923 Esenkentspor Kulübü Başkanı Selçuk Tatlıtürk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kavacıkspor Kulübü başkanının yaptığı açıklamaları hayretle okumuş bulunmaktayız. 1923 Esenkentspor olarak Kavacıkspor'a saldırdığımız iddiasını kesinlikle reddediyoruz. Maç sonu bazı gerginlikler olduğu doğrudur ancak kulübümüz yetkilileri rakip takım soyunma odasına kadar giderek durumu izah etmiş ve güvenliklerini sağlamıştır. Kavacıkspor taraftarlarına da rahatça tezahürat yapacakları ortam sağlanmıştır.
Maç sonu gerginliğe gelince; Karşılaşma sonunda Kavacıksporlu futbolcular bizim oyuncularımıza ağza alınmayacak küfürler etmiş, bunun neticesinde sadece bir tek futbolcumuz kramponunu fırlatmıştır. Bunun dışında iddia edildiği gibi ne taş atılmış ne de cam kırılmıştır. Olay bundan ibarettir. Eğer gerçekten olaylar bizim tarafımızdan başlatılmış olsa ve rakip takıma zarar verilse, biz takımımızı ligden çekmesini de biliriz. 
Herkesin içi rahat olsun. Biz bu işe gönül vermiş sporu seven insanlarız, sporun içine fitne fesat sokanlardan olmadık, olmayacağız. İşimiz spor yaptırmak. Hatamız varsa telafi etmesini de biliriz. Yeter ki bir kişinin burnu kanamasın bizim için yeterli olan budur. Saygılarımla."

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...