Pazartesi, Ekim 03, 2016

Davutpaşaspor'dan üst üste 15. galibiyet

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grubun iddialı takımlarından Davutpaşaspor, sahasında Okspor'u 2-0 mağlup etti. Turuncu Siyahlılar dörtte dört yaparken, geçen sezondan bu yana grup aşamasındaki üst üste 15. galibiyetini elde etti. 

Namık Sevik Stadı'nda oynanan 4. hafta karşılaşmasının ilk yarısı golsüz sona ererken, Davutpaşaspor, rakibinin gardını ikinci yarıda düşürdü. 48. dakikada Semih rakiplerinden sıyrılarak topu kalecinin sağından filelerle buluşturdu. Maçın son bölümlerinde ise ceza sahasına gelen ortaya kale sahası içinde güzel bir kafa vuruşu yapan Seyfettin, maçın sonucunu belirledi: 2-0

18 maçtır kaybetmiyorlar
Yeni sezonda yer aldığı 1. Grup'ta dört maçını da kazanan Davutpaşaspor, 12 puanla liderliği Irmakspor ile paylaşıyor. 

Turuncu Siyahlılar, geçen sezon yükseldiği Süper Amatör Lig'de yine 1. Grup'ta yer almış, 24 maçta 19 galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi almıştı. Fatih ilçesi temsilcisi, 25 Kasım 2015'te sahasında oynadığı ve 2-0 kaybettiği Erokspor karşılaşmasından bu yana grup aşamasında (klasman grubu hariç) oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. O tarihten bu yana grup aşamasında oynadığı 18 maçta 17 galibiyet alan Fatih ilçesi temsilcisi, son 15 maçından ise galibiyetle ayrıldı. 

HABER: GÖKHAN TANER
FOTOĞRAF: DERVİŞ AY



Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da hasret sona erdi

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta Kazım Karabekir Mevlanaspor sahasında Ambarlıspor'u yenerek ligde 5 hafta sonra kazandı.