Pazartesi, Ekim 03, 2016

Alaçatıspor sahasında iki puan bıraktı


Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta iki İzmir takımının mücadelesinde taraflar birer puanla sahadan ayrıldı. Alaçatıspor, sahasında Çiftay Yeşilovaspor ile 3-3 berabere kaldı. 


İlk kez taraftarı önüne çıkan Alaçatıspor, desteği arkasına alarak oyuna hızlı başladı. Alaçatıspor, 10.dakika Manu’nun indirdiği topu kalecinin solundan ağlara gönderen Recep Serkan Çetintaş ile 1-0 öne geçti. Ataklarını arttıran Çatçat, 37.dakikada Gökhan Hıdır’ın güzel vuruşuyla 2-0 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı Yeşilovaspor 

İkinci devrede baskı kurmaya çalışan Yeşilova, aradığı golü 61'de frikikten Caner ile buldu. Yeşil-beyazlı ekip ikinci golünü direkten dönen topu tamamlayan Bülent ile buldu. Golde ofsayt olduğu gerekçesiyle Alaçatıspor yedek kulübesi hakeme tepki gösterdi.

Dakika 83'de köşe vuruşunu kullanan Yeşilovaspor, Doğacan ile durumu 3-2 yaptı. Kalan dakikalarda tribün desteğiyle yüklenen Alaçatıspor, 88.dakikada İsmet Gökseloğlu’nun düzgün vuruşuyla durumu 3-3 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

Ev sahibinden hakeme tepki

Maçta verdiği kararlar ve sık kullandığı sarı kartlarla vasat bir yönetim sergileyen Hakem Ali Karadeniz’e maç sonunda Alaçatı yönetiminden tepki geldi.

Ligin 3.haftasında Yeşilovaspor evinde Manisa temsilcisi Kocaçeşmespor’u ağırlayacak. Alaçatıspor ise Bandırma Eti deplasmanına gidecek.

STAT: Alaçatı 15 Eylül

ALAÇATISPOR: Önder, Gökhan, Ertuğrul, Fırat, Erhan, Halit, Recep Serkan, İsmet, Hüseyin , Manu, Emre
YEŞİLOVASPOR: Gökhan, Şükrü, Enes, Emre, Bülent, Fatih, Mehmet Selçuk, Caner, Engin, İsmail, Erhan

HABER-FOTOĞRAF: BARIŞ DALGIÇ



Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.