Pazar, Ekim 02, 2016

Mücadele var, gol yok!

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta Çayırbaşıspor, sahasında konuk ettiği Yahya Kemal İdman Yurdu karşısında iyi savunma yaparak sahadan bir puanla ayrıldı.

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Hakan Karaburunoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Alper Yıldırım ve Aykut Üşenti yaptı. Mücadeleyi ise yaklaşık 100 kadar sporsever takip etti.

90 dakika genelinde iki takımın da gol üretemediği karşılaşmanın ilk yarısını orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Her iki ekip de pozisyon bulmaya çalışsa da ceza sahasında etkili olamadı. Konuk Yahya Kemal İdman Yurdu ilk yarıda ceza sahası dışından şutlarla gol aradı ancak kaleci Yusuf'u geçemedi. Ev sahibi Çayırbaşıspor kalecisi Yusuf, 33'de kurtardığı bir pozisyon sonrası sakatlanarak oyun alanı kenarına geldi; yerine Ferhat oyuna dahil oldu.

Net fırsatlar kaçtı
İkinci 45 dakikada konuk Kağıthane ilçesi temsilcisi net pozisyonlar yakaladı. Yaş ortalaması genç bir kadroyla mücadele eden Çayırbaşıspor, iyi mücadeleyle birlikte iyi savunma yaparken, pozisyon verdiği anlarda ise rakip takım forvetleri son vuruşlarda etkisiz kaldı. Bu bölümde konuk Mavi Beyazlılarda Ozan iki kez gole yaklaşmasına karşın çerçeveyi bulamadı. Ev sahibi Çayırbaşıspor ise 67'de ceza sahasına girerken yerde kalan Tarık'ın pozisyonunda penaltı bekledi ancak sonuçsuz kaldı.

İki takımın da birer puanla ayrıldığı mücadele sonrası Çayırbaşıspor 4, Yahya Kemal İdman Yurdu ise puanını 5'e yükseltti. 5. haftada Çayırbaşıspor, Osmaniye İstiklal'e konuk olacak. Yahya Kemal İdman Yurdu ise Kocasinanspor'u ağırlayacak.

STAT: Çayırbaşı
HAKEMLER: Hakan Karaburunoğlu, Alper Yıldırım, Aykut Üşenti
ÇAYIRBAŞISPOR: Yusuf (33' Ferhat), Oğuz Emre, Mustafa Anıl, Ömer Can, Bünyamin, Fikret, Kadir, Taner, Tarık, Arda, Recep Tayyip (82' Alperen)
TEKNİK SORUMLU: Mirza Sancak
YAHYA KEMAL İDMAN YURDU: Ahmet Selim, Savaş, Canberk, Orhan, Erkan, Bulut, Kenan, Çağlar, Ozan, Sinan, Doğan
TEKNİK SORUMLU: Metin Boğa

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER


Çayırbaşıspor

Yahya Kemal İdman Yurdu












1 yorum:

Adsız dedi ki...

yahya kemal idman yurdu takımını begenmedim daha göze hoş gelen futbol oynamalılar bu ligin takımı değil gibi

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.