Pazar, Ekim 02, 2016

Tepecik Anadoluspor'dan iyi başlangıç


İstanbul 1.Amatör Lig 3. Grup'ta sezona Süper Amatör Lig parolasıyla başlayan Tepecik Anadoluspor sezonun açılış maçı ile sezona başlayan ve yaptığı flaş transferleri dikkat çeken Yeşilbayırspor'u 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Kırmızı-Beyazlılar maçın başlama düdüğüyle oyunu rakip sahaya yıktı ve bu baskılı futboluyla maçın 7. dakikasında Kasım Atalay ile öne geçti. İki takım da ilk 45 dakika boyunca önce geçmek için gol arar ken, oyunun geride kaldığı bölümlerde iki takımda pozisyonları cömertçe harcayınca karşılaşmada ilk yarı 1-0'lık skor ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Tepecik Anadoluspor ikinci golü bulmak için rakip kaleye baskı kurdu. Yeşilbayırspor defans olarak kademe hataları göze çarparken, Arnavutköy temsilcisi ileri uçta da iyi organize olamayınca maçın genelinde etkisiz futbol ortaya koydu. Tepecik Anadolu ise 2. yarıda daha çok sayıda gol pozisyona da girdi ancak top çerçeveyi bir türlü bulamadı. 

Dakikalar 86'yı gösterirken Tepecik Anadoluspor'da Kasım Atalay kendi sahasında kazandığı topla kontratağa çıktı, topu iyi sürerek ceza sahasına girdi ve meşin yuvarlağı  kale önünde müsait durumdaki Enis Küçük'e attı. Enis'in dönerek yaptığı şık bir vuruş yaparken Tepecik Anadoluspor'un ikinci golünü ağlarla buluşturdu. Karşılaşma bu skorla sona erdi. Kırmızı-beyazlılar haftayı üç puan ile kapatarak gelecek haftalar için umut verdi.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.