Cumartesi, Ekim 01, 2016

Akatlarspor 'arka direk'ten vurdu

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta yer alan Akatlarspor, sezonun ilk maçında Örnektepespor'u 4-2 mağlup etti. Kırmızı Siyahlılar, attıkları 3 golü arka direkten buldu. 

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk köşe vuruşunu Akatlarspor kazandı. 5. dakikada Ceza sahasına gelen ortaya Rüçhan kafayla dokundu, arka direkte Hasan Hüseyin tamamladı ve Beşiktaş ilçesi temsilcisi 1-0 öne geçti. Golden iki dakika sonra Örnektepespor eşitliği sağladı; 7'de Gökhan skora dengeyi getirdi. 

Skorda geriye düşen Örnektepespor, 39'da Ramazan'ın sağ çaprazdan kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Ancak ev sahibi ekibin yanıtı gecikmedi. 43'te kullanılan korner sonrası ceza yayı üzerine gelen topu kontrol ettikten sonra mükemmel vuran Ozan Bozkurt, ilk yarının skorunu belirledi: 2-2

Arka direk skoru belirledi
Karşılaşmanın ikinci yarısında Akatlarspor, rakip yarı sahada daha fazla gözüken ve tehlikeler oluşturan taraftı. 49'da yine bir arka direk organizasyonunda ev sahibi yeniden öne geçti. Sağ kanattan topla çizgiye kadar inen Mert'in kale sahasına gönderdiği topa arka direkte Mehmet Kocaman dokundu: 3-2 

77. dakikada ise bu kez sol kanattan gelen Beşiktaş ilçesi temsilcisinde Mahmut'un pasında arka direkte kendini unutturan İrfan skoru 4-2 yaparak aynı zamanda maçın sonucunu da tayin etti. 

STAT: Çilekli
HAKEMLER: Ömer Gülhan, Hüseyin Emir Bircan, Emre Öztürk
AKATLARSPOR: Burak, Sebahattin, Samet, Hasan Hüseyin, Rüçhan, Medet, Mehmet, İrfan, Mert, Ozan, Mahmut
TEKNİK SORUMLU: Oktay Çakır
ÖRNEKTEPESPOR: Engin, Okan, Ali Kemal, Bayram, Kemal, İbrahim Bilal, Gökhan, Ulaşcan, Ramazan, Rıza, Hüdai
ANTRENÖR: KENAN İNCİ
GOLLER: 5' Hasan Hüseyin, 43' Ozan, 49' Mehmet, 77' İrfan (Akatlarspor) / 7' Gökhan, 39' Ramazan (Örnektepespor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER 






AKatlarspor

Örnektepespor






Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...